BOLESNIK DO BOLESNIKA: Psihičko rastrojstvo Pjotra Nikitina!

Obavezno pročitajte

Aktivisti NVO „Rusi, Ukrajinci, Belorusi i Srbi zajedno protiv rata“ neretko imaju problem da istrpe povremene psihički neuravnotežene ispade Pjotra Nikitina. Shvativši da psihički problemi Nikitina mogu dovesti u pitanje uspešnost njihovog aktivizma, odnosno terenske operacije pomenute NVO, te na taj način dovesti u opasnost i opravdati uloženi novac Soroševe fondacije, isti su angažovali psihijatrijsku ordinaciju „Sunce“ iz Beograda, kako bi „remontovali“ Nikitina.

- Advertisement -

Međutim, eminentni stručnjaci na istoj su ustanovili da je Nikitin beznadežan slučaj i da pati od višestrukih psihičkih poremećaja prouzrokovanih od bolesti zavisnosti. Da je bolest Nikitina uzela maha postala je svesna i njegova supruga Nađa Živković Nikitin, koja je po struci psiholog, i koja uprkos tome što uspešno posredstvom internet platforme „Nadja Counselling“ pruža integrativnu terapiju, kao svoj najveći profesionalni neuspeh smatra činjenicu da nije uspela da izađe na kraj sa neurotičnim ispadima Nikitina, zbog čega je između ostalog nedavno podnela i zahtev za razvod braka.

Izgleda da su i finansijeri NVO „Rusi, Ukrajinci, Belorusi i Srbi zajedno protiv rata“ shvatili da je projekat propao i da isti više podseća na neku psihijatrijsku ustanovu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu