15 C
Belgrade
četvrtak, 6 oktobra, 2022

BOLESNICI NA FUNKCIJAMA TERORIŠU NAŠE ŽENE: Direktor Zavoda za sport davio radnicu (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Goran Bojović, dugogodišnji direktor Zavoda za sport i saradnik ministra za sport i omladinu Vanje Udovičića, našao se u centru pažnje zbog siledžijskog ponašanja, budući da je u kancelariji Zavoda nasrnuo na radnicu i davio je pred svedocima!

Naime, na video snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se Bojović kako ulazi u kancelariju i ustremljuje se ka radnici Zavoda. Posle prepirke joj se unosi u lice, davi je i baca je na fotelju.

- Advertisement -

Nije se na tome zaustavio, već je posle nekoliko trenutaka uhvatio nemoćnu radnicu za glavu i odgurnuo je. Posle toga napušta kancelariju Zavoda za sport.

Ovaj skandalozan video snimak na društvenim mrežama objavio je tviteraš potpisan kao „necudatimojepare“, istakavši da je devojka posle tog napada pretrpela traume.

FOTO: PrintscreenFOTO: Printscreen

- Advertisement -

– Direktor Zavoda za sport na Košutnjaku Goran Bojović fizički nasrće i hvata za vrat radnicu Zavoda pred svedocima u kancelariji – napisao je on na Tviteru, pa dodao:

– Devojka je na bolovanju i plaši se da ga tuži ili objavi. Molim vas retvitujte ovo da se on smeni odatle i da se ova devojka zaštiti – naveo je ovaj tviteraš.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti