Bolesni planovi Pjotra Nikitina i Čedomira Stojkovića

Obavezno pročitajte

Razmatrajući akcije koje bi mogli da preduzmu na godišnjicu ruske specijalne operacije u Ukrajini, Nikitin i „Čeda podmornica“ trenutno nagovaraju svog mladog ljubavnika, inače patološkog mazohistu Ilju Zernova, da se, tačno u 5 minuta do 12 časova toga dana, polije benzinom i spali na platou ispred Narodne skupštine Republike Srbije ili ispred Ambasade Ruske Federacije.

Ova dva monstruma igraju na to što labilni Zernov, koji provereno pati od kompleksa da po nečemu ostane upamćen u istoriji, stalno ističe da je njegov najveći uzor češki student Jan Palah, koji se takođe samospalio 1969. godine u Pragu.

- Advertisement -

Koliko su daleko spremni da idu u svojim bestijalnim ambicijama, Nikitin i „podmornica“ su već izradili veliki transparent na kome je, uz aludiranje na prezime njihove žrtve, ispisan tekst iz Biblije: „

Ako Zrno pšenično padnuvši na zemlju ne umre, ono jedno ostane; ako li umre mnogo roda rodi“. Poruka je više nego jasna: čin Ilje Zernova treba da omasovi jad i bedu od dosadašnjih skupova u organizaciji Nikitina i „podmornice“. I za manje bi žrtvovali ne jedan, nego ko zna koliko mladih zabludelih života, ne treba sumnjati.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu