BOJKOT PUCA: Evo koja stranka izlazi na izbore

Obavezno pročitajte

Glavni odbor Demokratske stranke Srbije (DSS) odlučio je danas na sednici održanoj u Beogradu da stranka izađe na predstojeće redovne parlamentatne i lokalne izbore.

Od 78 prisutnih članova GO DSS za izlazak na izbore glasalo je 74, troje je bilo uzdržano i jedan protiv.

Predsednik DSS Miloš Jovanović izjavio je obraćajući se članovima Glavnog odbora stranke u Sava centru da bojkot neće biti svrsishodan.

– Pola SzS izlazi na izbore – Stamatović, Zelenović, Paunović, dok se DS ozbiljno lomi da li da izađe – naveo je Jovanović.

Prema njegovim rečima, oni koji su pokrenuli priču o bojkotu „nisu to uradili zbog promene režima SNS, već zbog pozicioniranja u okviru opozicije“.

Jovanović je kazao da su građani Srbije sve stariji, što nije osnova za borbu van institucija. Lider DSS je dodao i da socio-ekonomske prilike nisu takve da su ljudi gladni i da će izaći na ulicu.

Jovanović je ocenio da za bojkot nema podrške na Zapadu, ni na Istoku. Predsednik DSS je zaključio da je umesto priče o bojkotu, trebalo da opozicija ide u dve ideološki bliske kolone.

Sourcealo

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu