Uživo – TEROR REŽIMA: Uhapšen Bojan Savić, Narodnim patrolama prete hapšenjem!

Obavezno pročitajte

Gotovo deset vozila policije je presrela Narodne patrole i aktivistu Bojana Savića. Saslušaće ih u svojstvu građana, a zatim će tužilac odlučiti da li će ih goniti. Policija je blokirala ulice oko stanice i legitimišu građane koji žele da dođu i daju podršku Narodnim patrolama. Pratite dešavanja uživo na portalu i „Jutjub“ kanalu „Srbin info“.
Po najnovijim informacijama iz Sombora, policija je uhapsila aktivistu Građanskih patrola i novinara Bojana Savića, i uskoro će ga transportovari za Beograd.

Policija protivzakonito oduzima telefone pripadnicima Narodnih patrola, koji su u stanicu došli da daju izjavu u svojstvu građana. Takođe, prete hapšenjima.

Policija čak piše kazne ljudima koji su došli da pruže podršku, pa je tako jednom Somborcu napisana kazna za nevezivanje pojasa na zadnjem sedištu.

- Advertisement -

Policija je nameravala da uhapsi i Dejana Petra Zlatanovića, ali im je on saopštio da je službeno lice na radnom zadatku i da će podneti krivičnu prijavu ako ga uhapse.

Jedini „greh“ Narodnih patrola je taj što su grupu Avganistanaca bez papira, iz nehumanih uslova (naročito u vreme pandemije) doveli do prihvatnog centra za migrante, ali oni nisu želeli da ih prime, jer će se navodno potući sa ostalim migrantima!?!

U slučaju da se podigne optužnica protiv Narodnih patrola, ovo će biti novi dokaz zloupotrebe policije i sudstva od strane režima Aleksandra Vučića, pa će jednom po padu režima, pravda morati da se istera na videlo i da odgovaraju svi koji su ovoj farsi učestvovali.

Pripadnicima Narodnih patrola stigla je podrška građana Sombora, koji su došli ispred policijske stanice.

Somboru se trenutno odvija novi teror režima Aleksandra Vučića. Policija privodi pripadnike Narodnih patrola, koji su na poziv meštana Sombora danas došli u ovaj pogranični grad! Dejan Petar Zlatanović izveštava uživo s lica mesta.

Oni su pronašli migrante van prihvatnog kampa, sa kojima su došli do kampa, ali su im tamo saopštili da migrante neće prihvatiti. Zatim ih je zaustavila policija, oduzela lične karte i pokušava da ih privede u policijsku stanicu.

Takođe, Bojan Savić iz Građanskih patrola je uhapšen i odveden u stanicu.

– Očigledno je da je reč o zloupotrebi policije i da radi u interesu Srpske napredne stranke – rekao je Damnjan Knežević.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Federalni sud naložio Trampovom advokatu da preda tužilaštvu dokumente

Federalni žalbeni sud naložio je advokatu bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa da preda tužilaštvu dokumente u istrazi o zadržavanju...

Još priča na sličnu temu