BOCAN-HARČENKO: Osuđujemo pretnje upućene sa skupa kod Predsedništva

Obavezno pročitajte

BEOGRAD – Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas da je Moskva opredeljena za nastavak svestrane saradnje sa prijateljskom Srbijom i osudio pretnje upućene sa skupa koji je održan u blizini Predsedništva Srbije.

„Rusija je opredeljena za nastavak svestrane saradnje sa prijateljskom Srbijom i ne meša se u unutrašnja pitanja Srbije, što je jasno naglasio i MIP Rusije u komentaru od 13. februara”, napisao je on na svom Tviter nalogu.

- Advertisement -

Predstavnici okupljenih na protestu protiv francusko – nemačkog plana za Kosovo nisu sinoć uspeli da predaju svoje zahteve u Predsedništvu, posle čega se većina okupljenih uputila do policijske stanice u Ulici Majke Jevrosime.

Odred policije pod opremom za razbijanje demonstracija sprečio je približavanje ulazu u zgradu Predsedništva, pa je ispred zgrade oko 19.30 sati do koškanja učesnika protesta sa policijom pod punom opremom za razbijanje demonstracija, prenosi Beta.

SourcePolitika

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu