BLOKADE ŠIROM SRBIJE: Sve će stati u ovih 10 gradova

Obavezno pročitajte

U okviru narednog protesta „Srbija protiv nasilja“, koji će biti održan u subotu u 18 sati, biće blokirane saobraćajnice u ukupno 10 gradova u Srbiji. Pored Beograda, Niša, Novog Sada i Kragujevca, gde je blokada bilo i prošle subote, ovog puta će se to dogoditi i u Kraljevu, Leskovcu, Šapcu, Zrenjaninu, Pirotu i Subotici.

Kad je Beograd u pitanju, šef zeleno-levog poslaničkog kluba Radomir Lazović danas je rekao da će nakon kratkog obraćanja ispred Skupštine u 18 sati, građani krenuti ka Autokomandi, gde će biti organizovana blokada autoputa koja će trajati do 21 čas.

- Advertisement -

– Broj gradova u kojima će se desiti istovremena blokada saobraćaja ovaj put povećan je sa četiri na 10, a pored toga protesti će biti održani u ukupno 20 gradova – rekao je Lazović.

Što se tiče trase kretanja građana, ona će u Beogradu ići od Skupštine, preko Ulice kneza Miloša, do Vlade Srbije, zatim Nemanjinom do Slavije i Autokomande.

– Trasa će ovog puta biti duža za nekih 400 metara nego prethodne nedelje. Molim građane da se nakon blokiranja Autokomade rasporede ka Mostaru, kako bi svi mogli da uđu i učestvuju u blokadi – rekao je Lazović.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu