22.7 C
Belgrade
četvrtak, 11 avgusta, 2022

ŠOKANTNO: Vučićev blizak čovek uhapšen zbog droge u Beču

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Pokret Oslobođenje objavio je danas da su zatražili zvaničnu potvrdu od policije Grada Beča da je državljanin Srbije Z.M. koji je uhapšen u austrijskoj prestonici sa gotovo četiri kilograma heroina, ustvari Zoran Milojević Zelja, funkcioner Srpske napredne stranke.

Predsednik Odbora za borbu protiv kriminala iz pokreta Oslobođenje Milan Dumanović podsetio je da se radi o predsedniku pokrajinskog odbora SNS za Kosovo i Metohiju, koji se dovodi u vezu sa brojnim aferama u Srbiji, među kojima su „kidnapovanje opozicionih aktivista u Vrbasu i gradnja ilegalnog ugostiteljskog objekta na Pančićevom vrhu“.

BEC

„Mi smo danas kontaktirali bečku policiju da nam potvrde vest koja se pojavila u tamošnjim medijima, a stidljivo i na pojedinim srpskim portalima, da je Milojević uhapšen u Beču sa velikom količinom heroina“, objašnjava Dumanović.

- Advertisement -

Ukoliko se to potvrdi kao istina, kaže on, biće to još jedan dokaz o „teškim kriminalnim vezama SNS režima“ i „organizovanom klanu koji dopire do samog vrha vlasti“.

„Pokret Oslobođenje već mesecima ukazuje na ove veze i zbog toga trpimo veliki medijski pritisak. Ali istina o kriminalu ne može da se sakrije“, kaže osnivač Oslobođenja.

Dumanović je dodao i da hapšenje funkcionera vladajuće stranke u Beču predstavlja „međunarodni skandal“ i da u ovoj situaciji „treba pratiti ponašanje našeg Ministarstva spoljnih poslova, koje će sigurno pokušati da zataška aferu i isposluje puštanje na slobodu.“

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti