15.9 C
Belgrade
utorak, 19 oktobra, 2021

BILJANA ĐOROVIĆ: Neću da primim vakcinu, sprema se genocid (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Biljana Đorović u intervjuu

Novinarka Biljana Đorović tvrdi da je Srbija pre nekoliko dana napadnuta specijalnim meterološkim oružjem kada su na našu zemlju poslati veštački stvoreni oblaci koji su izazvali neviđeno nevreme, oluju koja je čupala drva u voćnjacima i jak grad. Ona tvrdi da je pre nego što se nevreme desilo imala informaciju o tome da veštački oblaci upućeni na Srbiju i šta će se desiti.

  • Sručen je grad na pojedine delove Srbije gde je potpuno uništena letina. Ljudi koji žive u tim mestima govore da je to nezapamćen grad… To je bio oblak sa nano materijalom – objasnila je ona.

U intervju za Pravdu i “Helm Kast” ona je govorila o pandemiji korone koju je nazvala specijalnom operacijom protiv svetskog stanovništva. Đorović je rekla da će odbiti da primi vakcinu bilo da su je napravili Rusi, Kinezi ili Amerikanci i istakla da se kroz vakcine sprema genocid nas svetskom populacijom.

- Advertisement -

Ona je u emisiji govorila o situaciji u Srbiji, stanju u društvu, izborima i protestima koji su usledili ali i tvrdnjama da globalne elite spremaju depopulizaciju planete.

- Advertisement -
Sourcepravda
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti