1.3 C
Belgrade
petak, 28 januara, 2022

BIĆE SKORO PROPAST SVETA, NEK PROPADNE NIJE ŠTETA: Sandra Božić zadužena za izgradnju nuklearki u Srbiji!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Naprednjačka vedeta, Sandra Božić, imenovana je za člana Odbora Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije, gde se Maja Gojković već četiri godine nalazi kao predsednik tog tela. Vest je izazvala mnoštvo komentara na društvenim mrežama, u kojima se izražava zgražavanje, što osoba sa uličarskim rečnikom i bez ikakvih kompetencija zauzima jedan tako važan položaj.

Imenovanje Sandre Božić za člana Odbora Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije, FOTO: PrintscreenImenovanje Sandre Božić za člana Odbora Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije, FOTO: Printscreen

– Imenuje se Sandra Božić za člana Odbora Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije, na pet godina – stoji u Rešenju Vlade Srbije od 23. decembra. 

- Advertisement -

„Čelična lejdi“ kako su je proglasili mediji pod kontrolom režima, ovim je nagrađena za svoju bahatost, besprizornost i agresivnost u javnim nastupima, gde ne bira sredstva u borbi sa političkim protivnicima Aleksandra Vučića. Ovim je Srbija dobila još jednog nuklearnog naprednjačkog stručnjaka, pored Maje Gojković koja je 2017. godine, imenovana za predsednika Odbora Direktorata. Tako da, ako se bude, prema najavama Vučića, gradila nuklearna elektrana u Srbiji, možemo da računamo da smo pored Božićeve i Gojkovićeve bezbedni.

Naravno, ova vest nije mogla da prođe nezapaženo na društvenim mrežama.

– Imenovanje Sandre Božić u Odbor Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije, gde je već predsednica Maja Gojković, je toliko umobolno da je malo reći kako je to pervertirano ludilo – rekao je Slobodan Prvanović, naučni savetnik u Institutu za fiziku.

- Advertisement -

– Sandra Božić u Upravnom odboru za radijaciju i NUKLEARNU BEZBEDNOST I SIGURNOST države nam Srbije. Mi smo definitivno deo nekog velikog eksperimenta. Drugog objašnjenja nema – smatra – Guljbehar Šabović.

– Sandra Božić, postala je član Odbora Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije. Sad mi i mural posvećen Vulinu ima smisla – napisao je Dejan Arsenijević.

– Sada možemo slobodno krenuti u izgradnju nuklearke, do sada sam se plašio, ali sada sam opušten, jer o nuklearnoj bezbednosti brine Sandra Božić – smatra Ako Prođe Prođe.

– Za člana Odbora Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije imenova je i Sandra Božić, ona koja sve izrazi u hektarima – sarkastična je Ljiljana.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti