29.8 C
Belgrade
nedelja, 25 jula, 2021

BIA PENZIONIŠE POLITIČARE: Palma, Dačić i Brnabić odlaze, evo ko im pomaže, SVI DOKAZI ISPLIVALI!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ovih dana je započeo novi rijaliti za narod Srbije i sve one koji žive u Srbiji. Nije ga dugo bilo, pa se naša skromna redakcija zamislila da nije neko umro iz Državne Bezbednosti pa imaju 40 dana žalosti zbog nekog. Al ne lezi vraže, evo ih. Sa novim rijalitijem za gladan narod. Ponudi im novu aferu, kako bi što pre zaboravili na prazne stomake.

I tako, Đura pronađe tekst iz Magazina Tabloid iz 2014. godine koji je objavljen na našem sajtu i možete ga pročitati klikom OVDE.

Pa se seti onda Đura Marinike Tepić tzv. opozicionarke koja u očima liberala pomera planine, raskrinkava SNS bandu laži i propagande, a zaboravljaju da i njoj neko dostavlja informacije, te da nije Šerlok Holms, nego možda Vučićev megafon koji udara samo u njegove ljude koji mu u nekom momentu zasmetaju pa želi da im pokaže ipak ko je šef velike propagande laži.

A to je on, naravno. I onda, hipotetički, kada mu Đura izvuče tekst o Palmi, Dačiću i njegovim bludnim radnjama, on ga pročita pa se seti Marinike Tepić Čobanu. Onda će to da pročita. I tako i bude.

- Advertisement -

Narod zaboravi da je gladan, javno mnjenje se uzjoguni, a NVO organizacije počnu da pozivaju na oslobođenje od straha, sve silovane i podvođene devojčice, žene, stare majke i bake.

Onda stupa Palmina odbrana, gde pokušava da se izvuče, ali ne vredi. Svedoci su već tu.

Svedok protiv Palme

I, kada nema nazad onda se gospodin Palma pomiri sa sudbinom da mu je politička karijera završena i da će pokušati da se nagodi kako bi najbezbolnije prošao. U prevodu, treba nešto da im da, kako bi ga pustili. Ali politička karijera je prošlost. Da li oni traže zoološki vrt, žirafu, procenat u ugalj ili more u Grčkoj, to ostavljamo vama da procenite čitajući ovo kroz redove. Ali znamo, kad jedan pada, da odmah sa sobom povuče i najbliže ljude oko sebe.

- Advertisement -

Naravno, Ivica Dačić se seti prvo svoga kofera, pa onda svih slika sa Draganom Markovićem Palmom, ali i odlaska u Jagodinu. Još jedan medijski ucenjen političar kojem će biti bolje da se skloni sam, nego da nastave da vade dokaze kao što su već počeli da cure.

palm

Ne želi Aleksandar Vučić da ima jak SPS, zato što poznaje njihov moral i etiku, i zna da su isti kao i on, samo imaju manje glasova pa ne mogu da kontrolišu Srbiju silom i ucenom kao on. Te pokušava da ih spusti uz pomoć Tepićeve ispod tri procenta, kako bi mogao da ih uceni na sledećim izborima. Ako to odbiju, politički će nestati kao i njihovi šef Ivica Dačić.

Poslednji političar, ili političarka, ili političar je sadašnji premijer ili premijerka Srbije Ana Brnabić. Ona se, kao i obično svojom pameću sama istakla da ode na odstrel i u političku prošlost nespretnom izjavom da je bila pozvana na Palimine žurke gde su se žene međusobno ljubile. Gde se žene međusobno ljube, tu su i male devojčice.

BIA PENZIONIŠE POLITIČARE: Palma, Dačić i Brnabić odlaze, evo ko im pomaže, SVI DOKAZI ISPLIVALI! 1

Naravno, zna Aleksandar Vučić da njegovom glasačkom telu mnogo smeta što je premijerka Srbije pripadnica LGBT zajednice i što joj je deda bio ustaški satnik. Zna on da radikali ne vole lezbijke i hrvate, te će pokušati sve da i njoj zatre put ovom aferom i pošalje je u političku prošlost, kako bi on mogao još malo vladati. Jer je u emisiji kod Hadžifejzovića i sam priznao da neće još dugo ostati na vlasti. Da li zato što je rešeno da ne bude predsednik, pa se za to već sprema Tepićeva, a on joj daje prostor ili želi da sačuva zdravlje zbog visokog pritiska, koji često spominje u medijima, ostaje da vidimo.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti