18.5 C
Belgrade
četvrtak, 16 septembra, 2021

BIA KRENULA U RAT SA VUČIĆEM: Ove ljude ne sme da smeni u SNS, DOBIO PRETNJE!

NAJČITANIJE

- Advertisement -
Niški Gradski odbor Srpske napredne stranke izglasao je nepoverenje dvojici funkcionera – Nebojši Stefanoviću i Zlatiboru Lončaru. Dok zvaničnih informacija nema, jer se ceo proces u odborima širom Srbije odvija u velikoj tajnosti, izvori Južnih vesti kažu da Niš nije jedini grad gde se glasalo i da je za članstvo bilo očekivano da se tu nađe Nebojša Stefanović, ali je Lončar iznenađenje.
Nezvanične najave da je planirano da se članstvo izjašnjava o poverenju jednom od osnivača SNS, članu Predsedništva, potpredsedniku Glavnog odbora, bivšem ministru policije, a trenutno ministru odbrane Nebojši Stefanoviću, sada su nezvanične objave da je njemu nepoverenje u Nišu izglasano.

– To je za nas bilo očekivano, ali me iznenađuje i nije mi jasno otkud sad Lončar. Glasalo se i o jednom i o drugom. Samo je jedna (ime poznato redakciji) bila uzdržana, svi ostali su bili za – kaže član Odbora SNS.

alt="SNS"

Ni on, međutim, nije mogao da potvrdi šta tačno ova procedura znači, da li je to unutarstanački postupak koji vodi isključenju ili se odnosi na njihov rad na ministarskim mestima.

- Advertisement -

Zašto se to radi, ja ne znam. Raščišćavanje sa Nebojšom je već dugo očekivano, ali ja ne znam šta je radio Lončar. Ono što znam jeste da se glasa i na gradskom i na mesnim odborima – kaže izvor Južnih vesti.

Izjašnjavanje stranke o radu pojedinih funkcionerima najavio je njen predsednik Aleksandar Vučić. To izjašnjavanje se, međutim, sada sprovodi u najstrožoj tajnosti.

Niški funkcioneri su tako bez odgovora i zvanične potvrde o tome da su i kako glasali. Ipak, ne negiraju da se sastanak danas dogodio.

- Advertisement -

Narodni poslanik Bratimir Vasiljević kaže da je bio na sastanku niškog SNS-a, ali da ne može da daje nikakve informacije, jer za to nije ovlašćen.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti