BEZBEDNOSNE AGENCIJE UPOZORILE: Pokrenuta tajna Albanska operacija pod imenom „ČAST“!

Obavezno pročitajte

Bezbednosne agencije upozorile državni vrh

Prema određenim saznanjima, spremaju se organizovane provokacije i napadi Albanaca.IZVOR: TANJUG/MINISTARSTVO ODBRANE/JOVO MAMULA

Službe bezbednosti Srbije prosledile su državnom vrhu Srbije upozorenje da se spremaju organizovane provokacije i napadi Albanaca, navode beogradski mediji.

„Srbi na KiM, naročito oni u enklavama, u narednim danima biće meta organizovanih provokacija i napada Albanaca, a sve u cilju stvaranja nestabilnosti koja bi dovela do ponovnog zastoja u dijalogu Beograda i Prištine kao i opstrukcije saradnje sa Specijalnim sudom u Hagu“.

Ovo upozorenje naše bezbednosne službe predočile su državnom i vojnom vrhu i ono posebno dobija na težini jer su u poslednjih nekoliko dana učestale vesti o napadima na na srpsko stanovništvo na KiM, a u jedan incident uključeno je i dete.

bezbed

Prema informacijama, albanski čelnici u južnoj pokrajini od početka septembra sprovode akciju pod kodnim imenom „Čast“ kako bi sprečili podizanje optužnice protiv predsednika tzv. Kosova Hašima Tačija i njegovog saradnika Kadrija Veseljija, zbog ubistva skoro sto ljudi, ratnog zločina, progona i mučenja, pred Specijalnim sudom u Hagu.

Osim pritiska i pokušaja diskreditacije Suda, koji do 24. oktobra mora da donese odluku o optužnicama, namera im je i da Priština ponovo napravi zastoj u pregovorima sa Beogradom, jer ne želi da razgovara o formiranju Zajednice srpskih opština, što potvrđuje i izjava tzv. premijera Abdulaha Hotija da je „pitanje ZSO završeno“.

Sourcemondo

Ostavite komentar

Najnovije objave

EKSKLUZIVNO OTRKIVAMO: Kako je završila Milova finansijska injekcija posrnulim ruskim opozicionarima u Beogradu

Još odavno je poznato da do pre koju godinu neprikosnovenom političkom, a i dalje neprikosnovenom kriminalnom autoritetu Crne Gore...

Još priča na sličnu temu