BEOGRAD NE PAMTI OVAKO PONIŽENJE: Od naroda hoće da napravi krdo svinja i DRUKARE!

Obavezno pročitajte

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić istakao je da je glavni grad Srbije trenutno najveće žarište korona virusa. On je dodao je da će uskoro biti dostupna vajber grupa preko koje će svi građani moći da pošalju fotografije ugostiteljskih objekata u kojima se krše epidemiološke mere.

Kako je rekao, ta vajber grupa dogovorena je sa Ministarstvom zdravlja i Kriznim štabom.

„Svi veliki gradovi Evrope su ugroženi, zato je važno da se u Beogradu posvetimo mestima gde je najbrže širenje zaraze – rekao je Vesić i naglasio da „moramo da se posvetimo javnom prevozu i ugostiteljskim objektima“.

beograd,
Goran Vesic. Foto: Srđan Ilić
- Advertisement -

„Uradili smo 125 nadzora u javnom prevozu, napisano je ukupno 15 prijava u prethodna dva dana, a svi vozači su u obavezi da nose maske. Tamo gde ima kabine, nije potrebno da nosi masku, a nažalost nemaju sva vozila kabinu. Naš apel je da se poštuju mere, maska je jedina zaštita i zato ćemo insistirati da se u zatvorenom prostoru nose maske“, rekao je Vesić.

Vesić dodaje da ulazimo u kritičan period kada bašte neće moći da rade, ali i kada počinju slave pa je apelovao na građane da budu odgovorniji.

Na sve to doktorica Jovana je imala zanimljivu objavu na svom fejsbuk profilu.

SourceSputnik

Ostavite komentar

Najnovije objave

Kina i Rusija brane međunarodni poredak

Kineski lider je poručio da će njegova poseta biti „putovanje prijateljstva, saradnje i mira”, dok je ruski predsednik rekao...

Još priča na sličnu temu