MAJKA ČIJEG JE SINA UBIO BELIVUKOV KLAN: Moj sin se dopisivao sa Danilom Vučićem! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Mara Halabrin, majka jednog od mladića čije se ubistvo vezuje za grupu Veljka Belivuka tvrdi da se njen sin dopisivao sa sinom predsednika Aleksandra Vučića – Danilom i da je tako znao šta će se dešavati u državi, kao i da je išao na julske proteste i litije zbog podrške Crnoj Gori „po nalogu vlasti“.

– Znam da mi je bilo čudno što je imao neke informacije unapred, na primer da će biti uvedeno vanredno stanje. To je znao pre nego što se uopšte i pričalo da će biti vanrednog stanja. Kada sam ga pitala kako zna, rekao mi je da se dopisivao sa Danilom Vučićem. Nisam mu odmah verovala, iskrena da budem, da se dopisuje sa predsednikovim sinom. Ali čujem sada na više mesta da se i Kovač i Danilo povezuju sa fudbalskim klubom Rad i da su ga oni navodno preuzeli – rekla je Halabrin za najnovije izdanje NIN-a.


– Ponekad kad su bili neki protesti, Aleksandar bi me pitao da li sam ga videla na televiziji ispred Skupštine. To su bili neki razni skupovi koje je vlast organizovala. Neki su bili zbog podrške Crnoj Gori, kako mi je rekao moj Aleksandar. Jednom je bio i na litijama u Jajincima i kazao mi je: „Morali smo da skupimo neke momke da nas bude više“ – dodaje ona.

- Advertisement -

Ona je nedavno istakla i da joj u policiji nisu rekli da li Belivukova grupa stoji i iza ubistva njenog sina.

– Ja sam dobila informaciju da je mog sina ubila država, nikada mi nisu rekli da iza toga stoji Belivuk. U policiji su mi rekli da nemaju saznanja, ali da su u toku hapšenja. To je ono što su mi rekli pre tri nedelje. Moj sin je bio dobar mladić, zapao je u loše društvo. Sad će godinu dana kako je Aleksandar otišao od kuće, ja još uvek imam ogromnu bol, samo mi treba da gledam neke ovakve fotografije i snimke – kaže ova majka.

Podsetimo, Aleksandar Halabrin (26) iz Janošika kod Alibunara, koji je nestao 20. marta na Banjici u Beogradu, pronađen je mesec dana kasnije mrtav u mestu Parcani kod Sopota. Mediji su pisali da je navodno bio blizak pripadnicima navijačke grupe „Zabranjeni“, dok je njegova porodica to demantovala.

Telo Halabrina pronađeno je zakopano u selu kod Sopota, sa prostrelnom ranom na glavi, a tokom istrage utvrđeno je da je mladić ubijen iz vatrenog oružja. Halabrin je, prema pisanju medija, bio blizak sa Nenadom Alibegovićem zvanim Alibeg, nekadašnjim vođom grupe „Zabranjeni“.

BONUS VIDEO

SourceNIN

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Inflacija do kraja godine 8 odsto, sada je 11,5

Govoreći na RTS-u o inflaciji, Vučić je rekao da ćemo završiti godinu na 8 posto, sada je 11,5 odsto,...

Još priča na sličnu temu