8.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

SVEDOK HOĆE NA POLIGRAF: Nisam rekao da sam video Belivuka i Vučića na terasi, samo Belivuka!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Reditelj i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević demantovao je da je video predsednika Vučića i Veljka Belivuka na terasi Predsedništva, već istakao da je video isključivo Belivuka.

Siniša Kovačević je prilikom gostovanja u emisiji „Bez ustručavanja“ rekao je da je lično video kako Veljko Belivuk sedi na terasi Predsednštva Srbije.

„Niko ne pita predsednika Srbije kako je moguće da je toliko kivan na Belivuka, a da je do juče rasturao demonstracije. Šta se to dogodilo preko noći. Ja sam lično, prošao pored Velje Nevolje i video ga kako sedi na terasi Predsedništva. Ja, lično“, rekao je Kovačević.

- Advertisement -

Prilikom obilaska izgradnje kovid bolnice u Batajnici oglasio se i predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić koji je ovo demantovao i rekao da mora da je u pitanju vic.

„Ne mislim ozbiljno da odgovaram, ali svako ko uđe u Predsednistvo zabeleze kamere i upisan je. Svaka osoba i kad je ušla i kad je izašla. Zato znam i kada su predsednici dolazili na posao“, rekao je Vučić zamoljen da prokomentarišući tvrdnje potpredsednika Narodne stranke Siniše Kovačevića da je lično video predsednika da razgovara sa Veljom Nevoljom na terasi Predsedništva.

Dan nakon toga ponovo se oglasio potpredsednik Narodne stranke koji je na Tviteru objavio da Vučić demantuje nešto što on i nije rekao i još jednom istakao da je na terasi video samo Velja Nevolja.

- Advertisement -

„Arhillažov demantuje nešto što nisam rekao i naziva me lažovom i kukavicom koja ne sme na poligraf. Nisam video njega i Velju Nevolju na terasi Predsedništva. Samo ovog drugog. Na poligraf uvek, ali sa njim i da poligrafista ne bude brat jedne od njegovih žena. Šveđanin ili iz FBI, recimo“,

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti