Belivuk negirao optužbe advokatice, ona traži da se pogleda video iz sudnice

Obavezno pročitajte

Nakon što je advokatica Vesna Golubović, punomoćnica Jelene Veličković, supruge ubijenog Gorana Veličkovića, rekla kako joj Veljko Belivuk upućuje uznemirujuće poruke, zbog čega je ročište bilo prekinuto, Belivuk je ušao u sudnicu i rekao da je šokiran i da ništa od onog što je ona rekla nije tačno.

Golubović je tražila da se pregleda video zapis sa nadzornih kamera u sudnici.

- Advertisement -

Niko od prisutnih advokata na ovo nije reagovao, a ranije su znali burno da reaguju u znak protesta, kad se u sudnici mnogo puta pominjao advokat Dejan Lazarević, koji je do hapšenja 14. aprila 2022. godine branio Belivuka, Miljkovića i još desetak drugih okrivljenih.

Podsećamo, danas je svedočio orkviljeni saradnik Bojan Hrvatin, a u jednom trenutku je njegovo izlaganje prekinula punomoćnica oštećene Jelene Veličković, advokatica Vesna Golubović. Vidno uznemirena i potresena, Golubović je kazala da se slučajno krenula ka delu sudnice u kome sede orkivljeni i da joj Belivuk upućuje uznemirujuće poruke. Kazala je i da je dovoljno uznemirujuće sve ovo što se čuje na današnjem ročištu i da sudsko veće na ovo treba da reaguje.

Tada je ročište prekinuto, radi pauze.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

NENAD ČANAK NEZADOVOLjAN APANAŽOM KOJU JE DOBIO OD MILA ĐUKANOVIĆA

Nenad Čanak, denucirani agent RDB koji je u Miloševićevo vreme vođen kao operativna veza „Kobra“, trenutno je u izbornom...

Još priča na sličnu temu