Batinaši krenuli na Vučićev miting i kriju lica (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Na miting koji organizuju Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka dovedeni su iz svih krajeva Srbije brojni građani, ali je ovaj skup privukao i mladiće mahom obučene u crno, koji su koračali jedan za drugim, kao neka paravojna formacija. Lepo društvance, nema šta.

Prisustvo ovakvih osoba nekako je uobičajeno kada se organizuju skupovi Srpske napredne stranke, koja valjda želi da na taj način drži sve pod kontrolom.

- Advertisement -

Oni su se ovog popodneva našli ispred Palate Srbija, odakle su se nešto pre 17 časova uputili ka centru grada, gde će SNS da održi miting, a pojedinci su nosili maske i tako krili lica. Snimak ovih batinaša objavio je Istinomer, a u opisu je navedeno:

– Deo pristalica okupljenih ispred Palate Srbija – navedeno je.

Da podsetimo, batinaši su u centru pažnje bili i prošle nedelje, tokom protesta i blokade poljoprivrednika, koju su oni, predvođeni generalnim sekretarom Vlade Srbije Novakom Nedićem, razbili kako bi Aleksandar Vučić mogao da se obrati okupljenima u Pančevu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Đukanović upoznao Vučića na stadionu: On i njegov brat su se žestoko tukli sa grupom navijača

Vladimir Đukanović, poslanik iz redova vladajuće Srpske napredne stranke, otkrio je na koji način se upoznao sa predsednikom države...

Još priča na sličnu temu