27.8 C
Belgrade
nedelja, 26 juna, 2022

BARAŽ LIGE NACIJA: Poznat datum meča Srbija – Norveška!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Još jedno pomeranje polufinalnog meča Lige nacija, Norveška – Srbija. Prema prvobitnom planu trebalo je da se igra 26. marta, zbog pandemije virusa COVID-19 najpre je odložen za jun, u danu kad je Prvenstvo Evrope sa 2020. prebačeno na 2021. termin gostovanja Orlova u Oslu pomeren je za septembar, ali izgleda da ni tad neće biti takmičarskog reprezentativnog fudbala.

U igri je novi termin za meč Norveška -Srbija – oktobarski.

Zasad se ne navodi datum, mada engleski Dejli mejl uverava da se većina od 16 učesnika baraža Lige nacija saglasila da je oktobarski termin prikladniji, iz razloga što ne žele da im prva utakmica posle pandemije virusa korona bude takmičarska. Ako je tako, onda bi ispalo da će septembarski termin, koji je svakako bio predviđen za reprezentativna okupljanja, biti iskorišćen za odigravanje prijateljske utakmice s nekim od rivala koji bi „glumio“ Norvešku.

- Advertisement -

U tom slučaju, s Norveškom bismo igrali u oktobru, dok bi finala Lige nacija, po divizijama, bila na programu u novembru. Srbija bi, za slučaj da eliminiše Skandinavce, ulaznicu za EURO tražila protiv boljeg iz duela Škotska – Izrazel, a taj meč bi se igrao u Beogradu.

Čeka se potvrda UEFA.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti