BAKAREC: Vučić uzdiže, vakciniše i leči Srbiju! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Poslanici Srpske napredne stranke i brojni naprednjački botovi svakodnevno se trude da se što više ušlihtaju Aleksandru Vučiću. U Skupštini se iz usta SNS jastrebova mogu čuti ode na račun naprednjačkog lidera, a u žestokoj konkurenciji ističe se Nebojša Bakarec. Pored toga što skandaloznim foto-montažama i lažnim optužbama crta metu na čelu opozicionim političarima, danas je odlučio da u Skupštini oda novu počast Aleksandru Vučiću, naravno kako bi zauzeo što bolju poziciju u SNS.


Tako je danas u Parlamentu bilo reči o Zakonu o očuvanju ćirilice, a posebno je bio nadahnut upravo Bakarec.

– Ćirilicu su, zbog njene važnosti, proterivali mnogi, od austrougarskih vladala do domaćih autošovinista i okupatora, koji su od 2000. do 2012. godine potpuno marginazovali ćirilicu – rekao je Bakarec, koji nije mogao da pobegne od optužbi na račun „bivše vlasti“.

- Advertisement -


Ali, nije to bilo sve od Bakareca, budući da je na kraju govora, a kako drugačije, hvalio Aleksandra Vučića. I to je činio citirajući Plutarha, rekavši da je jezik kao ćilim.

– A mi, predvođeni predsednikom Vučićem, slobodno odmotavamo ćilim srpskog jezika i ćiriličnog pisma, rešeni da se više nikada ne rasrbljujemo. Predsednik Vučić osvešćuje Srbiju, uzdiže Srbiju, gradi Srbiju, vakciniše Srbiju i leči Srbiju, leči prošlost u sadašnjosti, radi budućnosti. Živela Srbija – rekao je nadahnuti Bakarec, što možete videti od 12:40 priloženog snimka.

Naravno, nagrađen je aplauzom…

I to je danas Srbija…

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu