22.6 C
Belgrade
ponedeljak, 16 maja, 2022

SADA JE SVE JASNO: Bajden menja Vučića za ovog političara iz opozicije!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Svaki režim jednom padne, to nije sporno. Tako će biti i sa Aleksandrom Vučićem i SNS strankom. Međutim, uvek se postavljalo pitanje kada, i ko će doći posle njega?

Danas se dogodila jedna zanimljiva čestitka koja zapravo govori dosta o tome šta čeka Srbiju u narednom periodu.

Čini se da već postoji srpski političar koji će imati najveću vezu u Beloj Kući, samim tim je i logično da će se Bajden angažovati da Vučić bude zamenjen sa njim.

- Advertisement -

Bajden je najpre na svom Tviteru objavio:

vučić,

Nedugo posle toga usledila je objava Vuka Jeremića koja je trenutnoj vlasti sigurno usadila nemir i crv sumnje u ono što će se dalje dešavati.

- Advertisement -

”Budući predsednik Amerike Džo Bajden nominovao je moju prijateljicu Niru Tanden je za jednu od ključnih pozicija u Beloj kući, sa koje će upravljati budžetom i reformom administracije.Pre nekoliko nedelja, imali smo čast da joj budemo domaćini na CIRSD debati o američkim izborima povodom izlaska najnovijeg broja našeg časopisa Horizons, u kome je i ona jedan od autora”, napisao je Vuk Jeremić na svom Fejsbuk profilu.

Tako da je nedoumica sve manje. Nira Tanden je dobila jednu od ključnih pozicija u Beloj Kući, a njen prijatelj je Vuk Jeremić, još ako uzmemo u obzir to da je Vučić sinoć dobio oštre kritike iz Evropske Unije zbog izbora, nasilja policije nad demonstrantima, situacija postaje svima jasna kao dan.

Neki koji su protiv Vučića se neće obradovati, drugi ipak hoće jer se nazire kraj njegovom režimu, ali u jednoj stvari će se složiti i jedni i drugi. Vučiću se bliži kraj političke karijere, a ovo je fotografija koja toj činjenici daje kredibilitet.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti