11.8 C
Belgrade
nedelja, 28 novembra, 2021

BAHATOST VUČIĆA I NAPREDNJAKA: Vatromet na otvaranju Kule u Beogradu na vodi za 250.000 evra!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Bahatosti nema kraja! Aleksandar Vučić poželeo je da za Novu godinu otvori tzv Kulu u Beogradu na vodi i već je poručen vatromet za neverovatnih 250.000 evra! Čak i tu nije kraj – pevaće i Zdravko Čolić za sada, za nepoznat honorar… Ko i kako to plaća? Saznaće se jednog dana, sve će se saznati, baš sve.

Dok građani Srbije jedva krpe kraj sa krajem, dok ljudi svakodnevno umiru i zaražavaju se više nego igde u Evropi, Vučić i njegove pajtosi svima se rugaju u lice i pripremaju skandaloznu „proslavu“ njihovog, u oštroj konkurenciji, verovatno najskandaloznijeg projekta – Beograda na vodi.

Da podsetimo, ceo projekat Beograda na vodi započeo je kriminalcima sa fantomkama na glavi koji su tokom noći, kada je policiija privremeno ukinuta, bagerom nasilno srušili privatne kuće kako bi očistili plac za gradnju. Vučić je poklonio 100 hektara najskupljeg građevinskog zemljišta nazovi „arapskim investitorima“ i tu počinje afera veka.

- Advertisement -

Takozvani „arapski investitori“ u zajedničku firmu u kojoj je država neposrednom, burazerskom pogodbom postala vlasnik sa samo 32%, uložili su do sada tričavih 43.5 miliona evra, a poslednja uplata bila je pre 5 godina – još 2016!

Završene su četiri zgrade, Residences, Vista, Parkview i Magnolia sa više od 870 stanova za koje će se svakako jednog dana saznati čiji su, a u izgradnji je još deset zgrada. Stanovi se prodaju za 2.500 pa do upućeni kažu i 10.000 evra/m2.

Pri tome je gubitak kompanije u kojoj je suvlasnik država samo prošle godine iznosio zvaničnih 17.8 miliona evra. Po modelu Er Srbije krajem ove godine dolazi na naplatu i kredit koji je dao „arapski suvlasnik“ od 25 miliona evra.

- Advertisement -

Gubici se gomilaju, država nema dividende, neko izvlači milione evra, a Vučić slavi, verovatno zna i zašto – sa sve vatrometom za 250.000 evra i Zdravkom Čolićem pride!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti