27.8 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

BAHATI NAPREDNJAK DIVLJA: Digao zamak i četinare na sred puta, duguje za kuću 40 000 evra! (FOTO/VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Čitajući ispeglanu biografiju naprednjačkog šerifa i satrapa Milosava Miličkovića možemo saznati da je diplomirao na Mašinskom fakultetu u Beogradu a da je zvanje magistra insdustrijskog menadžmenta stekao na fakultetu „Union“ u Beogradu. 

Kao i većina naprednjaka u suštini svog bića je izdajnik, jer je napustio Srpsku radikalnu stranku, u kojoj je bio i poslanik i odrekao se njene ideologije kako bi zajedno sa Tomislavom Nikolićem i Aleksandrom Vučićem osnovao veliku propagandu laži i zla koja već deset godina uništava i razara Srbiju.

Valja se podsetiti da je 2012. godine izabran za predsednika Gradske opštine Rakovica, a da je 2014. godine postavljen za državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova, baš u periodu kada se desilo najviše nerasvetljenih ubistava i gangsterskih okršaja u Srbiji.

- Advertisement -

Takođe, ne treba zaboraviti da je advokatica Predraga Koluvije, optuženog za uzgajanje 1,6 tona marihuane, danas je na suđenju rekla da je predložila kao svedoka Milosava Miličkovića, državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova. A gde ima dima, ima i vatre, ili marihuane.

Voli da istakne kako je aktivan sportista i nosilac crnog pojasa u karateu, ali zato kao zmija noge krije da je izigrao bivšeg predsednika opštine Grocka Dragoljuba Simonovića za 40 000 evra kako bi izgradio kuću, i kao pravi lokalni šerif zauzeo gradsko zemljište, deo putne mreže i inatio se srpskoj sirotinji koja nema da prehrani svoju decu.

Miličkova Kuća

Nemate para za hranu, a sada nećete moći ni da šetate jer ću izgraditi kuću posred puta, kao da je govorio meštanima na Srebrnom jezeru  dok je izvodio svoje bahanalije, jer mu, kao što je već navedeno nije bila dovoljna kućam, nego je četinarima zauzeo i pola putne mreže, a s obzirom da opozicija ne planira da skine veliku propagandu lažovizije sa vlasti, a pravo u državi ne postoji, moguće je da će uskoro na sred puta postaviti i biste sa zlatnim lavovima.

- Advertisement -

Kako je ekskluzivno naveo za Slavija Info, Dragoljub Simonović je bio rešen da mu izađe u susret i pomogne da sagradi tu kuću, misleći da ovaj neće zautet deo puta i da će, kao i svaki pristojni čovek te pare vratiti, ali nije imao na umu da ima posla sa naprednjakom, koji je spreman za svaki vid prevare.

Ovaj podatak nijedan tzv. slobodni i nezavisni mediji nije smeo da objavi, što je samo dokaz da su kao i režimski mediji plaćeni iz iste kase, i da postoje stvari koje se u Srbiji moraju prećutati jer te pojede mrak, a strah od mraka odgoni samo velika količina para, koju svi pomenuti mediji i imaju.

Dokle će Srbija imati snage da trpi lokalne moćnike koji divljaju, koji im preuzimaju dedovinu i imovinu od predaka koji su ginuli da bi ovu zemlju ostavili i sačuvali, ne znamo ali je sigurno da izazivaju sve veći gnev i mržnju kod ljudi, jer ljudi zbog nepravde se sve češće obraćaju upravo novinarskim redakcijama da reaguju na nepradvu kada već sudovi to ne rade.

Dug od 40 000 evra još nije vratio, cinično oko duga govori kako je on mislio da je to poklon, jer prijatelju u nevolji treba pomoći, a sa svojom naprednjačkom pesnicom pokušava smrviti i ono malo slobode što je ostalo u ovom društvu.

BONUS VIDEO

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti