BAHATI FUNKCIONER: UBIO ČOVEKA PA SLAVIO

Obavezno pročitajte

Pomoćnik pokrajinskog sekretara za energetiku, Nedeljko Šljivanac u Novom Sadu u saobraćajnoj nesreći usmrtio je Milutina Vuletića (57) iz Bačkog Jarka, sa kojim je inače u krvnom srodstvu.


Kako redakcija „Naše Borbe“ saznaje iz izvora bliskih Šljivancu, pre nekoliko meseci kada je oslobođen optužbi za ubistvo, častio je kolege na poslu i napravio banket.
-Bila sam zgrožena i u šoku, kolege su mi ispričale da je Šljivanac na radno mesto doneo ketering i piće i zvao sve sa kojima je dobar da počasti, što je oslobođen optužbi za ubistvo rođaka-kaže kolegenica i ističe da je on omržen u kolektivu, jer je imao ispade prema kolegenicama koje se mogu protumačiti kao mobing ili uznemiravanje.

- Advertisement -


Razvojni put političke karijere Nedeljka Šljivanca, usko je povezan sa „preletanjem“ iz jedne političke partije u drugu. Široj javnosti postaje poznat kada je kao funkcioner JUL-a, politički postavljen za direktora Konbinata Elan, u Srbobranu, gde je nakon opsežne istrage priveden zbog osnovane sumnje da je počinio nedozvoljene radnje koje se dovode u vezu sa privrednim kriminalom i zloupotrebom službenog položaja.


Nakon pada režima Slobodana Miloševića, Srbin sa manjače postaje autonomaš i istaknuti član „Reformista Vojvodine“, gde se nasuprot Ustavu Republike Srbije zalaže za težak oblik separatizma i „otcepljenje“ Vojvodine od ostatka Srbije. Autonomaš sa Manjače, sa diplomom iz Banja Luke približava se Bojanu Pajtiću i postaje njegova perijanica za „takozvanu“ kupovinu odbornika gde mu Demokratska Stranka „poverava“ ogroman novac za različite manipulacije. Od 2010 se nalazi na mestu predsednika stranke „Reformisti Vojvodine“ i ubrzo nakon toga postaje nezvanični vlasnik televizije „Panonija“, koju papirološki prevodi na taštu. Televizija ubrzo zbog lošeg rukovodstva Šljivanca doživljava krah, a svi zaposleni ostaju bez posla i bez isplaćenih zarada, zbog čega se vode procesi pred sudom.

Ostavite komentar

Najnovije objave

STRUČNJAK OTKRIVA: Na kom skupu je bilo više ljudi – u petak ili u subotu?

Između  četvrtog po redu protesta "Srbija protiv nasilja" i kontramitinga Srpske napredne stranke (SNS) je "mrtva trka" oko broja...

Još priča na sličnu temu