BAHAĆENJE: Suzana Vasiljević sa torbom od 4.000 evra (FOTO)

0
21

Suzana Vasiljević, savetnica predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nikada nije krila da voli da nosi skupocene modne komade. Tako je bilo i tokom posete Atini, kada se Vasiljevićeva pohvalila „Luj Viton“ torbom. Cena prava sitnica – „svega“ 4.000 evra. Samo postavlja se pitanje odakle joj novac za ovu skupocenu torbicu?

Ako postoji nešto što je konstantno – onda je to činjenica da ćemo savetnicu predsednika da zateknemo sa skupocenim modnim detaljom.

Tako je Suzana Vasiljević oko ramena nosila torbicu marke „Šanel“ u Vašingtonu, posle pregovora Vučića i Hotija u Beloj kući, a ona je vredna oko 4.000 evra. Nešto kasnije je bila uslikana i sa torbicom marke „Dior“, koja je nešto jeftinija, „samo“ 2.900 evra. Hvalila se Vučićeva savetnica i cipelama marke „Amina Muadi“, za koje je potrebno izdvojiti 900 evra.

Suzana Vasiljević u Atini sa skupocenom torbicom FOTO: PrintscreenSuzana Vasiljević u Atini sa skupocenom torbicom FOTO: Printscreen

Voli, dakle, Suzana Vasiljević da nosi skupocene stvari, pa od toga nije odstupila ni tokom posete Atini, gde se Aleksandar Vučić sastao sa Kirijakosom Micotakisom, premijerom Grčke.

A kakva je to poseta ako se ne „okači“ na društvenim mrežama. Upravo se ovim principom vodila i Suzana Vasiljević, koja je ispozirala sa torbicom „Speedy Bandoulere 25“, marke „Luj Viton“. I ona košta pravo bogatstvo, budući da je za nju potrebno izdvojiti 4.000 evra.

Torbica marke Torbica marke „Luj Viton“ vredna 4.000 evra FOTO: eu.louisvuitton.com

Uživa Suzana Vasiljević u luksuzu, međutim pravo je pitanje odakle joj novac za ovako skupe modne komade. Čudno je kako to da Vučićeva saradnica uvek ima deo garderobe na sebi koji je ekvivalent ili debelo prevazilazi visinu njene plate? Jede li nešto tokom meseca Vasiljević ili se, zbog skupocenih torbica i cipela, možda hrani u narodnoj kuhinji?

Mada, ko zna, možda je iz fundusa…

Ostavite komentar