-1.8 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

Bacao ženu preko bankine, Pink: RADIO JE SVOJ POSAO! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Televizija Pink će po mnogo čemu ući u istoriju novinarskog beščašća, ali ono što je večeras rekla Verica Bradić, voditeljka emisije „Hit tvit“, postaće rečenica kojom je i definitivno probijeno moralno dno.

Jer, Srbija je juče ostala u šoku posle događaja u Beogradu, kada je Aleksandar Krstić, Vulinov komandir, gurao demonstrante, da bi jednu ženu prebacio preko bankine, što je zgrozilo sve.

Kidisanje na jednu ženu bi, očekuje se barem, navelo osobe nežnijeg pola da stanu na stranu žrtve, ali ne i Vericu Bradić, koja će ući u istoriju po možda i jednoj od najbesramnijih izjava.

- Advertisement -

Naime, kada je Rade Veljanovski pričao o dešavanju iz Beograda, rekao je da je „teško zaboraviti sliku policajca koji je na protestu prebacio devojku preko bankine“.

– Mislite na onog koji je radio svoj posao? – rekla je Verica Bradić i izazvala salvu negodovanja na društvenim mrežama.

– Ne, nije to njegov posao – rekao je Veljanovski, koji je bio u čudu.

- Advertisement -

– Pomerao je i oslobađao put od demonstranata – nije odustajala „novinarka“ Pinka.

Na sve to joj je Rade Veljanovski poručio:

– U tom trenutku na auto-putu nije bilo ni saobraćaja, a on je prebacuje preko bankine hvatajući je za noge. To stvarno nije u redu – zaključio je on.Međutim, ni to objašnjenje nije pomoglo, pa Verica Bradić nije našla ništa čudno i sramno u svojoj izjavi. Pamtiće se dugo siledžijsko ponašanje Vulinovog komandira Aleksandra Krstića, koji je i ranije maltretirao žene, ali će se, čini se, još duže pamtiti sramna izjava Verice Bradić, kao rečenica kojom je probijeno medijsko dno u Srbiji…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti