-1.8 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

BABA NE SE*I: Dokona gospođa sa blokade je SNS glumica, otkriveno u kom se spotu pojavljivala! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Starija gospođa za koju su režimski mediji istakli da je „žrtva blokada“, jer nije mogla da ode kući na ručak i da popije terapiju, a koju je čak prokomentarisala i premijerka Ana Brnabić, zapravo je glumica Milojka Diraković, koja je bila akter reklame za medicinski preparat, emitovane na TV Pink.

– Trebala sam da stignem već kući, vreme mi je za ručak. Moram terapiju da uzmem – žalila se „građanka“ koja se „slučajno zadesila“ na blokadi, a sa njom je saosećala i premijerka Ana Brnabić.

– Tužna sam. Videla sam slike bake koja nije mogla da prođe da ode kući na ručak i da popije terapiju. Ona porodica što je sa malom decom izašla na Gazeli pa otišla, ko zna kada su se vratili po svoj automobil – rekla je Brnabić.


Režimski mediji plasirali su video pomenute žene u pokušaju da je predstave kao žrtvu „lažnih ekologa“, ali istina uvek izađe na videlo, pa se tako na društvenim mrežama otkrio pravi identitet žene sa blokada.

- Advertisement -
U pitanju je izvesna Milojka Diraković, glumica koja je snimila promotivni spot za medicinski preparat Artifleks, a rekamala se vrtela na Pink veoma dugo.


Naprednjaci su toliko očajni što ne mogu da pronađu ljude kojima zaista smetaju blokade, pa su unajmili glumice da izigravaju „nesrećne žene“ koje ne mogu da popiju terapiju, jer ih u tome sprečavaju blokade.

- Advertisement -


Da nije smešno, bilo bi žalosno…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti