POSLEDNJI TRZAJI: Besplatna avionska karta za GLASAČE DPS-a iz Frankfurta

Obavezno pročitajte

Frankfurt i Crna Gora

Opozicija u Crnoj Gori pokrenula JE inicijativu “Nek ostanu doma”, kao i aplikaciju u kojoj građani mogu prijaviti glasače iz inostranstva, koji zloupotrebljavaju biračko pravo.

Lica koja žive u inostranstvu, spram ustava i zakona Crne Gore, ne bi smela biti upisana u birački spisak i učestvovati u izbornom odlučivanju.

- Advertisement -

MILOVO MOĆNO ORUŽIJE-PRIJAVITE GLASAČE!

“Anonimno je i treba da nam pomognete da otkrijemo ko su ti ljudi koji ne žive u Crnoj Gori, a hoće neustavno i protivzakonito da odlučuju o sudbini nas koji živimo i koji smo vezani za Crnu Goru”, rekao je za Vijesti, Aleksandar Sekulić, autor aplikacije.

Frankfurt,

Građanima i predstavnicima opozicije drastično olakšava posao to što aktivisti DPS-a, javno vrbuju glasače iz inostranstva, kojima transport uoči izbora organizuju specijalni koordinatori.

Jedna takva objava privukla je našu pažnju, ali ju je autor nakon nekog vremena obrisao, ipak tim redakcije Nacinala je bio brži i uspeli smo da uslikamo objavu koju ćemo vam priložiti.

Korisnik Fejsbuka, Nedžad Murić, napisao je kako ukoliko neko želi za izbore u Crnu Goru, biće organizovan besplatan let iz Frankfurta.

U komentarima se javljalo mnoštvo zainteresovanih, uglavnom Bošnjaka, a neki, poput Murić Idriza su potvrđivali da su već stigli u rodnu Crnu Goru tim povodom.

Radoznali Bošnjaci bili su znatiželjni da sanaju što više detalja, pa je autor statusa Nedžad Murić umoran od zapitkivanja u jednom mometu otkrio:

“Na ovaj broj (br. telefona: 0170 272 75 42) možete se obratiti kod našeg zastupnika za dijasporu Nedžada Nurkovića, za dalje informacije.”

Milo Đukanović i njegova svita krše zakone koje su sami izglasali

U Crnoj Gori, vladajući režim krši zakone koje je sam osmislio kako bi se rešio glasača iz Srbije, tačnije kako građani Crne Gore koji žive u Srbiji, ne bi učestvovali u izbornom odlučivanju.

Izgleda, da u ovoj zemlji pravo glasa imate u zavisnosti za koga glasate, pa za glasače DPS-a iz inostranstva, to pravo postoji uz benefite u vidu besplatnog prevoza ili novčane nadoknade, dok ukoliko niste deklarisani simpatizer Đukanovićevog režima, a živite u inostranstvu Ustav i zakoni za vas važe

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu