AV TOALET PAPIR: Da se brže, jače i bolje obrišete! (FOTO)

Obavezno pročitajte

Pored kafe i čarapa, Srpska napredna stranka je pred početak izborne kampanje lansirala i najnoviji brend toalet papira „AV – Brža, jača, bolja Srbija“. Kako kažu režimski stručnjaci, upotrebom ovog papira svaka velika nužda biće vam pravo zadovoljstvo.

Ovim je SNS, odnosno, Vučić, ispunio san građana Srbije koji su, prema rečima Luke Kebare, mlade naprednjačke perjanice, maštali o normalnim toaletima i toalet papirima za vreme opakog i surovog Dragana Đilasa.

Konačno će ljudi u Srbiji moći lakše i kvalitetnije da se obrišu nakon što čuju šta novo ima da im kaže vrhovni vožd. 

- Advertisement -

A brendovi poput Perfeksa i Zewe lagano mogu da pakuju kofere i odu na neko drugo tržište, jer će se od sada pravi Srbi brisati isključivo papirom „AV – Brža, jača, bolja Srbija“.

To je ono na šta je osam vekova čekao srpski čovek, da već jednom dobije toalet papir sa nacionalnim brendom. Nikom u istoriji, počevši od kneza Višeslava, prvog zabeleženog srpskog vladara, preko slavnih Nemanjića, pa sve do današnjeg dana, nije palo na pamet da pruži narodu ono najosnovnije, a to je nacionalni toalet papir.

Sada definitivno nema sumnje kome će Srbi pokloniti svoj glas na predstojećim izborima, jer su dočekali i taj veličanstveni istorijski trenutak.AV toalet papirAV toalet papir

Inače, radi se o dvoslojnom higijenskom papiru od 50 listića, sačinjenog od čiste celuloze. Kako se može pročitati na poleđini proizvoda, rok trajanja je neograničen.

A firma koje je realizovala veliku gospodarevu misao o nacionalnom toalet papiru je Papirna konfekcija „Stefan 035 d.o.o.“ iz Jagodine.

Srećno brisanje! Živela Srbija! 

Ostavite komentar

Najnovije objave

IGRA JE GOTOVA! BORELJ I ESKOBAR DEMANTOVALI VUČIĆA: Sporazum o Kosovu je OBAVEZUJUĆI i BEZ njegovog POTPISA!

Nije prošlo ni 24 sata od sastanka u Ohridu, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušao je da ubedi javnost...

Još priča na sličnu temu