17.5 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

Autošovinisti su odvratniji od najsmrdljivijeg pacova iz SNS (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Policija je juče pretresala stan Zorana Ćirjakovića zbog navodenih pretnji novinarima NIN-a iznetih putem Tvitera. Ćijkaković je neposredno pre ovoga dao intervju za Helm Kast u kome je objasnio zašto kritikuje N1, Nova S, listove Danas, Vreme i NIN.

autošovinisti,

Ćirjaković je u emisiji objasnio zašto su mu atošovinisti iz tih medija više odvratni od “najsmrdljivijeg pacova iz SNS”.

- Advertisement -

Ćirjaković u intervjuu poimence prozova novinare koje smatra autošovinistima tvrdeći da na pomenitu mediji nisu nikakav alternativa PINK-u i režimskim medijima jer ni u jednima ni u drugima nema slobode za drugo mišenje. On je objasnio istorijat njegovog sukoba sa autošovinistima zbog koga je ostao bez posla na fakultet i žrtva medijskog linča koji mu je na kraju narušio zdravlje.

Ćirjaković kaže da su mediji sa kojima se nalazi u sukobu stvoreni spolja kako stvorili prostor za onaj deo opozicije koji je autošovinistički, a da je šef opozicije Jugoslav Ćosić direktor N1 koga on naziva “NATOslav Ćosić”. Ćirjaković ukazuje da na N1 nikad neće gostovali Milo Lompar ili Slobodan Antonić koji kritikuju vlast u Srbiji, ali nisu atušovinisti.

- Advertisement -
SourcePravda
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti