Autoprevoznik otkazao sve polaske 26. maja (FOTO)

Obavezno pročitajte

Autoprevozniku d.o.o. Čačak u Ivanjici za 26. maj su „rezervisani“ svi autobusi, što će onemogućiti žiteljima ovog grada da tog dana koriste njegove usluge koje ne podrazumevaju dolazak na skup u Beograd.

Veliki kontramiting za koji se Srpska napredna stranka užurbano i mobilizacijom svog biračkog tela priprema za 26. maj uslovila je i neverovatne promene reda vožnje pojedinih autprevoznika iz naše zemlje. Tako je deo autoprevoznika putnicima već otkazao polaske za ovaj datum. Autoprevoz d.o.o Čačak u Ivanjici otkazao je sve polaske za 26. maj, datum kada je planiran veliki kontramiting SNS, prenosi Ozonpress.

- Advertisement -

– Obaveštavamo vas da je dana 26.05. 2023. godine nećemo održati naše redovne polaske, pa vas zbog toga molimo da za navedeni dan ne prodajete karte za naše polaske. Hvala na saradnji – stoji u obaveštenju Autoprevoza d.o.o Čačak objavljenog u Čačku 11. maja 2023. godine.

Potpredsednica Narodne stranke Violeta Marković podseća da Autoprevoz iz budžeta grada dobija preko 230 miliona dinara za javni prevoz i da nema pravo da građane ostavlja bez njega, najavljujući masovne tužbe ako se otkažu polasci.

– Bilo bi interesantno da građani u Kraljevu, Čačku, Ivanjici, Gornjem Milanovcu pokušaju da kupe autobusku kartu za neki međugradski redovni prevoz 26. maja. Ili dobiju uslugu prevoza, ili ako ga ne bude (a neće ga biti jer kvote su: Gornji Milanovac 20 autobusa, Kraljevo 20 autobusa, Čačak 50 autobusa za SNS karavan), masovno tuže firmu koja je sklopila ugovor sa pomenutim gradovima za nadoknadu štete zbog neobavljene usluge. Evo ideje za advokate da zarade novac i građane da odbrane interes naroda od odmetnute države i firmi koje voze SNS karavane o trošku naroda – kaže Marković.

Do naprednjačkog skupa ostalo je još osam dana, ali pripreme uveliko traju – kvote za dolazak na kontramiting su nikad veće, zaposleni u javnom sektoru već su obavešteni da će imati „poseban radni zadatak“ tog dana, a gotovo svi javni prevoznici su rezervisani.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Razvojni put Dijane Hrkalović: Od državne sekretarke do „Vile na skaju“

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Dijana Hrkalović, koristila je telefon sa 'skaj' aplikacijom skrivajući se iza nadimaka...

Još priča na sličnu temu