27.8 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

APSURD: Bakarec političare koji su Srbi naziva fašistima!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Poslanik iz vladajuće grupe „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ Nebojša Bakarec izneo je danas u Skupštini Srbije niz optužbi na račun portala Krik, Stranke slobode i pravde i kriminalnog klana Veljka Belivuka, a nije propustio ni priliku da opozicione političare ponovo optuži za „fašizam“.Velja Nevolja FOTO: ATA ImagesVelja Nevolja FOTO: ATA Images

Govorio je Bakarec i o KRIK-ovom transkriptu sa saslušanja Veljka Belivuka, te da je transkript koji je KRIK objavio neistinit, jer se radi o transkriptu razgovora Belivukovog i Miljkovićevog advokata, Dejana Lazarevića sa tom dvojicom koljača.

U Bakaracevom univerzumu taj razgovor se zapravo odvijao ovako:

- Advertisement -

– Dakle, Marko Miljković kaže svom advokatu konsiljereu: „Treba da pustimo to u javnost, da slažemo, da izazovemo reakciju javnosti, a za tom pričom, što ću ciljano da plasiram, za tim KRIK plače. Jedva čeka da sve to objave“. Advokat kaže: „Tako baš treba, da ste bili u vezi, da je sve to sistem, država, i da ste radili u dogovoru, a Miljković kaže: „Izmisliću da smo se sastajali sa Vučićem. Pa, sa njim smo se sastajali redovno. Ko kaže da se nismo sastajali“ – naveo je poslanik.

Bakarec je naveo i da klan Belivuk – Zvicer ima i dva portparola od kojih je jedan „Vladimir Vuletić, koji je za njihove potrebe osnovao i stranku Crno na belo, a drugi je portparolka Marinika Tepić“.

– Postoje najmanje tri stranke koje zastupaju klan Belivuka. Dakle, to su Crno na belo, SSP i Narodna stranka, a pre šest dana, i to je još jedan dokaz o vezama svih ovih, svoju podršku klanu Belivuk su u vidu saopštenja izneli Marinika i Đilas u saopštenju SSP-a pod nazivom. Sada je jasno zašto država godinama nije reagovala na, kako ga oni predstavljaju, Velju nevolju, pa mu tako i tepaju – rekao je on.

- Advertisement -

SSP je, prema Bakarecu, političko krilo oružanog krila, to jest mafijaškog klana Belivuk – Zvicer. A on je dodao i da je potpredsednica SSP-a Marinika Tepić u spotu govorila o „snoplju koje se ujedinjuje“ i naveo da je to bio simbol italijanskog fašizma.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti