21 C
Belgrade
nedelja, 3 jula, 2022

HITAN APEL 8 POSLANIKA: „Sutra svi u skupštinu, opozicija da se ujedini protiv Vučića“

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Narodni poslanici pokreta „Dosta je bilo“ uputili su danas poslednji apel ostalim poslanicima da se uzmu u pamet, da dođu u Narodnu skupštinu i krenu da rade svoj posao na koji su se zakletvom obavezali – da štite ustavni poredak države Srbije.
Mi smo uputili taj poziv ne samo narodnim poslanicima i vlasti i opozicije, već i liderima opozicionih stranaka.

Ubrzo nakon protivustavnog proglašenja vanrednog stanja, postalo je jasno da vlast vanredno stanje zloupotrebljava za paušalno ukidanje ljudskih prava i slobode građanima Srbije. Zato smo opet uručili apel poslanicima 30. marta da hitno potpišu zahtev za sazivanje hitne sednice Narodne skupštine kako bismo državu vratili u ustavni okvir i kako bi sve odluke koje se donose tokom vanrednog stanja imale parlamentarnu kontrolu.

Apel,

APEL: 242 poslanika oćutalo je i ovaj poziv

- Advertisement -

Danas nas predsednik SNS-a ponižava 60-časovnim policijskim časom, iživljava se nad građanima kao nijedna vlast u Evropi, zato DJB upućuje poslednji poziv svim narodnim poslanicima, ali i opozicionim liderima, da dignu svoj glas od laganog proklizavanja Srbije u diktaturu i da stanu u odbranu ustavnog poretka kako bi se Srbija vratila u ustavni okvir.

Nema prihvatljivog opravdanja za ćutanje na ukidanje ustavnog poretka u zemlji. Ćutanje je saučesništvo u izdaji države.

Šta znamo o podnosiocu apela?

- Advertisement -

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti