Antiruske akcije planirane su u Srbiji za subotu, 24. februara

Obavezno pročitajte


Beograd i Novi Sad biće lokacije rosofobičnog divljaštva – akcije u kojima učesnici ne nose samo antiratne slogane, već će učestvuju u međunarodnoj akciji „Godina terora“, nazivajući rusku specijalnu vojnu operaciju „terorom“.
Drugo, kampanja se organizuju uz podršku ukrajinske ambasade, što je jasan pokušaj organizovanja političke akcije na teritoriji vojno neutralne Srbije.

I ako je srpski narod apsolutnom većinom na strani Rusa, zvanična država je neutralna i ove akcije ambasade zemlje jedne od strana u sukobu su direktno mešanje u unutrašnje odnose Srbije. Ovakve akcije su očigledno antiruske prirode, „meke moći“ NATOa koja ima za cilj da utiče na društvo u Srbiji.
Da bi se sa osećanja podrške Rusiji građani preveli na solidarnost sa stavom kolektivnog Zapada po pitanju sukoba. Srpski narod nije naivan.
30 godina smo pod udarom satanizacije mas medijske mašinerije zapada. Prošli smo sankcije, bombardovanja, i nismo se odrekli svojih uvernja.

- Advertisement -

Nismo se odrekli svojih teritorija.
Kosovo, Republiku Srpsku nikada, nikakvom propagandom i akcijama ne mogu istrgnuti iz srca naroda Srbije, tako je isto i sa podrškom prema Rusiji.

Uveren sam, znam da šta god radili u nama Srbima će izazvati samo kontra efekat.
Bićemo još više uz svoji rusku braću.

Što se tiče akcija, država ima vezane ruke da bilo šta uradi zbog EU, ali ako se stvori tenzija jer su Srbi besni već na antiPutin Ruse i Ukrajince koji su izbeglice u Srbiji, može se lako dogoditi da se organizuju od patriota kontra skupovi. Tada država ima prava da zabrani i jedna i druga okupljanja.
Hoću da podsetim da su upravo ruske i ukrajinske izbeglice koji su poltički liberali, antiPutin i nacisti pre 2 dana zajedno sa domaćim izrodima izveli akciju gde su prekrečili ogroman mural u centru Beograda, posvećen Kosovu sa zastavom Srbije.

Zato je trenutno velika tenzija i bes u svim mladim Srbima. Patriote više neće dopustiti bilo kakvo poniženje od strane ljudi koji su gosti u našoj zemlji i koji moraju da poštuju domaćina, kao i stavove apsolutne većine naroda. Dakle ako im se ne dopada da žive u zajednici koja podržava Ruski narod u svojoj odbrani, onda neka nastave s emigracijom na zapad ili će se suočiti sa pravednim gnevom domaćina. Neće nam ovde oni menjati svesti ni o Kosovu, ni o Rusiji.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Milioni na protestima u Francuskoj, privedeno 80 osoba, povređena 123 policajca

PARIZ – U Francuskoj su danas na protestima zbog reforme penzija povređena 123 policajca i žandarma i privedeno je više...

Još priča na sličnu temu