7.6 C
Belgrade
četvrtak, 6 oktobra, 2022

ANTIFA PRITISKA SRBIJU: Odvajaju Sandžak! Snima se antisrpski film!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Antifa pušta korenje u Srbiji

IZVOR: PRISMOTRA
Tekst prenosimo u celini

Vojvođanski separatisti godinama primenjuju jedan vid medijske borbe protiv Srbije. Na svakih par godina oni naprave film čija je tematika uvek ista. Najčešće su to filmovi o tome kako Srbija vrši zločine nad Albancima, Hrvatima i Bošnjacima. Posle filma “Albanke su naše sestre”, u kome su Srbi označeni kao zločinci na Kosovu i Metohiji u režiji vojvođanskih separatista dolazi novi film po imenu “Proces Sandžak”, u kome sada Srbi vrše zločine nad Bošnjacima u Sandžaku. Autor ovog filma je Aleksandar Reljić iz Novog Sada.

- Advertisement -

Ko je Aleksandar Reljić?

Aleksandar Reljić je bivši novinar Radio Televizije Vojvodine, blizak ANTIFA organizaciji. Radio Televizija Vojvodine je godinama bilo stečište vojvođanskih separatista. Oba filma, “Albanke su naše sestre” i “Proces Sandžak” snimili su bivši novinari Radio Televizije Vojvodine. U filmu “Proces Sandžak”, Aleksandar Reljić bavi se navodnom torturom Srbije nad 15.000 Bošnjaka u Sandžaku. Imajući u vidu da u Sandžaku živi nešto više od 100.000 ljudi koji se izjašnjavaju kao Bošnjaci, uključujući ženu, decu i starce, to znači da po Aleksandru Reljiću država Srbija je maltretirala svakog sedmog Bošnjaka u Sandžaku. Što je samo po sebi potpuno apsurdno. Ovaj film je samo još jedan pokušaj stranih faktora da izvrše destabilizaciju Sandžaka.

Aleksandar Reljić je blizak prijatelj Dinka Gruhonjića poznatog vojvođanskog separatiste. Još pre 23 godine Dinko Gruhonjić i Aleksandar Reljić su po Novom Sadu u okviru organizacije “Urbans” ispisivali anti-ratne poruke protiv naše vojske na Kosovu. Aleksandar je takođe blizak sa ekstremnim levičarima iz Novog Sada, tačnije organizaciji “ANTIFA”. On je takođe bio aktivan i u okviru “Novosadske novinarske škole”, koja je u Vojvodini zadužena za vrbovanje mladih novinara koji će kasnije delovati kao agenti provokatori.

- Advertisement -

Aleksandar Reljić je blizak prijatelj Borka Stefanovića. Ovo prijateljstvo mu je donelo mesto urednika obrazovnog programa na Radio Televiziji Vojvodine. Aleksandar Reljić i Borko Stefanović se poznaju još od devedesetih godina kada su osnovali bend “Generacija bez budućnosti”. Ovaj bend okupljao je novosadske levičare, ateiste i separatiste. Njihovo druženje nastavilo se do današnjih dana.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti