22 C
Belgrade
sreda, 17 avgusta, 2022

ŽVALAVI TIRANIN POSLAO POLUBRATA DA UNOSI STRAH U KOSTI: Andrej Vučić u Novom Sadu na dan izbora!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Uoči izbora za kandidate u savetima Mesnih zejadnica u Novom Sadu Andrej Vučić, predsednikov brat, i Miloš Vučević gradonačelnik Novog Sada, obišli su izborna mesta, a fotografije na kojima poziraju sa članovima Srpske napredne stranke pojavile su se na društvenim mrežama. Međutim, šta su njih dvojica tražili u mesnim zajednicama, još nije poznato i pitanje je koje su postavili mnogi u komentarima ispod fotografija.

Andrej Vučić i Miloš Vučević u novosadskim odborima 1

Kako se može pročitati na Instagramu, Andrej Vučić i Marko Vučević su posetili mesne zajednice Gavrilo Princip i Bistricu, a na fotografiji poziraju sa okupljenim članovima Srpske napredne stranke. Osim zahvalnosti člana stranke koji je objavio fotografiju i koji se u opisu zahvaljuje što su došli da im pruže podršku, ništa o ovoj poseti nije jasno.

Ni to zbog čega je gradonačelnik Novog Sada uoči izbora obilazio mesta, a posebno ni to šta tu traži brat predsednika republike Andrej Vučić.

- Advertisement -

Inače, u pojedinim zajednicama u Novom Sadu već jutros je došlo do incidenata. Prema prvim informacijama, čoveka su, dok je sedeo na klupi ispred prostorija Mesne zajednice, napala dva mladića koja su krenula na njega vičući mu „da nema prava da bude tu“ i jurili ga po ulici.

Dramatično je i na Južnom Telepu gde građani tvrde da SNS džipovima dovoze svoje simpatizere na glasanje, a da se oko prostorija šetaju „nepoznati, krupni momci i slikaju ih“.

„Ćelavci u džipovima dovoze ljude, šetaju se okolo likovi koje nikada pre nismo videli na Telepu. Čak dovode ljude i u invalidskim kolicima“, kaže jedan od stanara Telepa.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti