3 C
Belgrade
utorak, 30 novembra, 2021

ANA BRNABIĆ PREMIJERKA GLUPOSTI: Njena stranka kačila bilborde kako su pobedili Koronu, a danas otišla da primi treću dozu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ana Brnabić, nakon što je danas primila treću dozu vakcine, izjavila je da zabrinjava dnevni broj preminulih u Srbiji, te da će se tim povodom konsultovati sa medicinskim delom Kriznog štaba, kako bi videli da li je potrebno uraditi bilo šta dodatno. Ovakva izjava premijerke izazvala je čuđenje u javnosti, imajući u vidu činjenicu da je režim Aleksandra Vučića više puta proglašavao pobedu nad koronom.

„Srbija pobedila u borbi protiv koronavirusa“; IZVOR: SNS Informator

– Mene ne zabrinjava posebno broj ljudi u bolnicama, jer to nama vakcina drži pod kontrolom. To je velika sreća. Ali opet medicinski radnici koji rade u kovid sistemu su užasno umorni. Broj preminulih užasno zabrinjava i to je teško videti svaki dan kad dobijamo presek. Svaki dan se plašim da vidim taj broj – izjavila je Brnabićeva.

- Advertisement -

I kao što bi naprednjačka novinarska perjanica, Barbara Životić, rekla, ovo smatramo veoma, veoma licemernim sa tzv. premijerkine strane. Dok su u evropskim zemljama i dalje na snazi stroge epidemiološke mere, u Srbiji se upravo vlast ponaša kao da korone i nema, a postojeće mlake mere niko ni ne poštuje, niti ih iko dobrano kontroliše. Naravno, kad je Vučić već odavno proglasio pobedu nad koronom.

U predizbornom spotu SNS, objavljenom 13. juna 2020. godine, Aleksandar Vučić, obraćajući se biračima nedelju dana pred izbore, istakao je da “pobeđujemo koronu”.

– Danas se ponovo borimo protiv neprijatelja kog ne možemo da vidimo, ali neprijatelja koji nas zbližava čak i ako fizički izbegavamo zagrljaj. I pobeđujemo i pobedićemo ovog neprijatelja, samo zato što je svako od nas borac – rekao je Vučić.

- Advertisement -

Kaže Brnabićeva da je zahtevala da postoji nula tolerancije za kršenje mera, ali niko nije video da je digla glas dok njen gospodar svakodnevno brutalno krši mere i organizuje masovna stranačka i druga okupljana.

– Znam i da je juče bio pun stadion u Lazarevcu, na meču Kolubara – Zvezda, kao što u raznim tržnim centrima nisu nosili svi maske. Kao što znam da u prodavnici ne nose svi maske, ni u prevozu. Znam da se krše mere, zato sam i zahtevala da postoji nula tolerancije za kršenje mera – besramno je izjavila Brnabić.Aleksandar Vučić i Ana Brnabić FOTO: InstagramAleksandar Vučić i Ana Brnabić FOTO: Instagram

Pitamo se, ko je dozvolio to, Ana, njen šef Vučić, ko je zbog toga kriv?! Narod se ugleda na ponašanje vlasti, a ona je potpuno opuštena – Krizni štab se sastaje ad hoc, mišljenje struke se ne uvažava, razum je ponižen, daje se veliki medijski prostor antivakserima, ne postoji kontrola ulazaka u zemlju, mera karantina se ne poštuje…

Zato ovo naricanje Vučićeve marionete je samo prolivanje krokodilskih suza, koje služi samo u marketinške svrhe.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti