14.8 C
Belgrade
utorak, 26 oktobra, 2021

ANA BRNABIĆ OKO VAKCINACIJE: Ljudska prava i sindikati su smešna priča!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Morbidni govor premijerke u kome ismeva borca za pravo izbora i naziva ih ljudsko-pravašima… Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da bi u slučaju uvođenja obavezne vakcinacije za zdravstvene radnike otvorilo druge probleme za Srbiju i eventualno odvelo na Evropski sud za ljudska prava u Strazburu.

Na konferenciji za novinare nakon otvaranja nove bolnice u Novom Sadu, Brnabićeva je kazala da ona ne bi volela da lekarima nameće „tako očigledne stvari” kao obaveze, jer smatra da bi to bilo vređanje.

„Mislim da zdravstveni radnici veruju u nauku i u zdravstvo i da će oni povesti vakcinaciju”, rekla je Brnabićeva, prenosi Beta.

- Advertisement -

Naglasila je da bi eventualno uvođenje obavezne vakcinacije u zdravstvu dovelo da otpuštanja 20 odsto zdravstvenih radnika koji iz nekog razloga ne žele da se vakcinišu.

„Onda imate sindikate, ‘ljudskopravaše’ i 300 čuda koja dolaze s tim. Zato mislim da postoji drugi način, da razum pobedi”, rekla je ona.

Ona je navela da će Krizni štab razgovarati o tome na narednoj sednici.

- Advertisement -

Zbog sve intezivnijeg gušenja ljudskih prava zakazan je protest protiv Kovid mera za 18. septembar od 17:30 na Trgu Republika, odakle će se okupljeni uputiti do zgrade predsedništva na Andrićevom vencu.

- Advertisement -
SourceAgencije
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Sve više postaju nervozni jer ne ispunjavaju naredbe svojih nalogodavaca. Zbog nervoze i Brnabićka i Vučić pokazuju svoje pravo lice. Oni vladaju sebe radi, njih dobrobit ovog naroda ne interesuje. A bogami pokazuju u mržnju prema narodu. Nije ni čudo, poreklom nisu iz Srbije. Ne znam kako ih istorija nije ničemu naučila. Pitanje je vremena kad će morati da odu.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: