16.5 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

ANA BRNABIĆ: Krivokapiću kako Vas nije sramota?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na izjavu crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića da je Srbija pokušala da uceni Crnu Goru obezbeđivanjem osnovnih životnih namirnica za ulazak Podgorice u inicijativu Otvoreni Balkan.

„Pitam profesora Krivokapića kako Vas nije sramota da tako bestidno lažete? Uzgred, kada vas je to Vučić pozvao, uputio poruku, rekao bilo koju reč ucene u vezi sa hranom/robom iz Srbije? Pošto znam da nije, vraćam se na pitanje: da li vas je bar malo sramota?”, napisala je Brnabić na Tviteru, prenosi Tanjug.

- Advertisement -

Krivokapić je prethodno u intervjuu za RTCG rekao da je zvanična Srbija pokušala je da uceni Crnu Goru da li će im obezbediti osnovne životne namirnice u zavisnosti od toga hoće li biti deo Open Balkana ili neće.

On je kazao da Otvoreni Balkan nije dobar za Crnu Goru.

„Moć je čudo, kad se osećate moćnim onda mislite da možete i drugima da postavljate uslove”, rekao je Krivokapić u intervjuu RTCG odgovarajući na pitanje da li je predsednik Srbije Aleksandar Vučić trenutnu krizu koristio u političke svrhe, a prenose Vijesti.

- Advertisement -
SourcePolitika
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: