17.5 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

ANA BRNABIĆ: I dalje se plašim za Vučića

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Prvi put urađena ovako opsežna istraga – posle „Sablje“ nikada organizovanom kriminalu nije zadat tako težak i ozbiljan udarac, kaže premijerka Ana Brnabić.

„Tako da se ne osećam odgovorno već ponosno što smo kao država uspeli da napornim obaveštajnim radom predupredimo sve što su kriminalci želeli da urade da destabilizuju zemlju.“

Na pitanje da li se plašila za sopstvenu bezbednost ili za bezbednost predsednika Srbije, odgovara Brnabić.

- Advertisement -

„Jesam. Plašim se i dalje, ne za svoju već za bezbednost predsednika Vučića zato što je prirodno da je on ugrožen, jer on je viđen kao figura koja obezbeđuje stabilnost i sigurnost državi, i političku i ekonomsku i svaku drugu, i garantuje napredak. Sigurna sam da postoji mnogo ljudi i u zemlji i u inostranstvu kojima ne odgovara ovako jaka i stabilna Srbija“.

Premijerka u intervjuu za „Blic“ navodi i da ne zna ko je prisluškivao predsednika Vučića, ali da je to bez sumnje neko ko je vršio visoku državnu funkciju, jer takve kapacitete nema niko drugi. „Neko je zloupotrebio državne kapacitete u najgoru moguću svrhu, a to je, ako prisluškujete predsednika države i članove njegove porodice, praktično državni udar“, dodaje.

- Advertisement -
SourceB92
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti