BALKAN DRHTI: Amfilohije odbio SVE VUČIĆEVE ZAHTEVE, Irinej mora u PEĆ!

Obavezno pročitajte

Aleksandar Vučić je nedavno zvao i sastao se sa mitropolitom Amfilohijem, ali je posle susreta zanemeo i nije izdao nikakvo saopštenje, jer je lider SPC u CG odbio sve njegove zahteve.

Ovo za „Centar“ i „Srbin info“ otkriva Miroslav Šolević, lider pokreta „Preporod” i naglašava da bi patrijarh SPC morao da stoluje u Pećkoj patrijaršiji, što bi bilo najbolja overa da je Kosovo i Metohija srpska zemlja.

– Izjavu Aleksandra Vučića da ne može Srbija da prizna Kosovo, a da ništa ne dobije zauzvrat, shvatam kao pripremu za izdaju. Ipak, to nikada ne sme da se dogodi i narod to ne sme da dozvoli.

- Advertisement -

Bolje što nema opozicije u parlamentu, jer je Vučić sada jedina meta za kritike i jedini odgovorni. Zamislite da je u prilici da podeli odgovornost sa nekakvim Čankom, Čedom ili Šešeljem.

Kada je reč o koroni, naš pokret se zalaže za to da narod ne mora da nosi maske u školama, fakultetima i u javnom prevozu i trudićemo se da raskrinkamo korona farsu koju nameće duboka država.

A o planovima pokreta „Preporod” i o drugim temama, poslušajte u video prilogu iznad, pa o svemu donesite svoj valjani sud.

Ostavite komentar

Najnovije objave

SPREMA SE NAPAD NA JAKOVA MILATOVIĆA!

Kako nezvanično saznajemo iz krugova jedne od bezbednosnih službi iz regiona, Jakov Milatović je ozbiljno bezbednosno ugrožen i ne...

Još priča na sličnu temu