19.6 C
Belgrade
subota, 13 avgusta, 2022

BALKAN DRHTI: Amfilohije odbio SVE VUČIĆEVE ZAHTEVE, Irinej mora u PEĆ!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Aleksandar Vučić je nedavno zvao i sastao se sa mitropolitom Amfilohijem, ali je posle susreta zanemeo i nije izdao nikakvo saopštenje, jer je lider SPC u CG odbio sve njegove zahteve.

Ovo za „Centar“ i „Srbin info“ otkriva Miroslav Šolević, lider pokreta „Preporod” i naglašava da bi patrijarh SPC morao da stoluje u Pećkoj patrijaršiji, što bi bilo najbolja overa da je Kosovo i Metohija srpska zemlja.

– Izjavu Aleksandra Vučića da ne može Srbija da prizna Kosovo, a da ništa ne dobije zauzvrat, shvatam kao pripremu za izdaju. Ipak, to nikada ne sme da se dogodi i narod to ne sme da dozvoli.

- Advertisement -

Bolje što nema opozicije u parlamentu, jer je Vučić sada jedina meta za kritike i jedini odgovorni. Zamislite da je u prilici da podeli odgovornost sa nekakvim Čankom, Čedom ili Šešeljem.

Kada je reč o koroni, naš pokret se zalaže za to da narod ne mora da nosi maske u školama, fakultetima i u javnom prevozu i trudićemo se da raskrinkamo korona farsu koju nameće duboka država.

A o planovima pokreta „Preporod” i o drugim temama, poslušajte u video prilogu iznad, pa o svemu donesite svoj valjani sud.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti