10.5 C
Belgrade
četvrtak, 19 maja, 2022

AMERIKANCIMA SE CRNO PIŠE: Pitanje je je dana kada počinju građanski sukobi u SAD! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gost emisije „Kota 17“ produkcije Helmkast bio je politički analitičar Obrad Kesić.

Na samom početku izlaganja gospodin Kesić je jasno naznačio da situacija u Americi postaje praktično apsurdna u političkom smislu, jer Bajdenove administrativne odluke ne idu uopšte u korist Američkom društvu.

- Advertisement -

On je naveo da takve odluke izazivaju nove podele, i otpor kao u slučaju Teksasa, koji se potpuno oglušio na Bajdenove nove mere u okviru pandemije kao i pristupu novoj migrantskoj krizi.

Takođe, Kesić je naglasio da je Kamali Haris, trenutnoj potpredsednici, bačen vruć krompir u ruku, jer je njoj doslovce predao odgovornost rešavanja krize na Američko-Meksičkoj granici, pri čemu ona u toj oblasti i problematici nema nikakvog iskustva.

Gost se dotakao i same Bajdenove predsedničke pozicije, jer je očigledno, čak i mejnstrim medijima, da je Jozef, kognitivno u strahovitoj stagnaciji, i čak je pomenuta mogućnost Bajdenovih deep fake snimaka (hologram) i frapantno odsustvo živog kontakta sa novinarima.

- Advertisement -

Do kraja emisije došlo se do jasnog zaključka da usled restrikcija, cenzure, i progona Američke levice, koja žigoše svakog ko misli drugačije od nje, situacija u društvu postaje nesnosna i prirodno je očekivati da će doći do pucanja sistema i opšte pobune.

- Advertisement -
SourceHelmkast
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti