-0.7 C
Belgrade
utorak, 7 decembra, 2021

HUMANITARNA KATASTROFA ISPRED AMBULANTE U SRBIJI: Snimak obišao svet, “Čovek će da strada“!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Društvenim mrežama širi se zastrašujući snimak stampeda ispred jedne kovid ambulante, a brojni koji su video podelili tvrde da je ova gužva snimljena u Požarevcu.

Snimak koji je navodno zabeležen ispred ambulante u Požarevcu zaista je jeziv – na njemu se vidi narod koji nosi maske i gura se da uđe unutra. Nije potvrđeno da je snimak zaista snimljen u ovom srpskom gradu, ali na njemu se čuje srpski jezik.

Odnosno, čuje se kao da neko govori “čovek će da strada”.

- Advertisement -

Osim toga, na Tviteru je podeljena fotografija ove ambulante iz drugog ugla koja je nastala ispred ambulante u Požarevcu.

Snimak je podeljen više puta na Tviteru.

Mnogi su naravno izrazili sumnju da je ovo snimljeno u Požarevcu – međutim pojavilo se još fotografija te kovid ambulante iz drugog ugla, koje izgledaju kao mesto sa snimka.

- Advertisement -

Prema poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac, u svim opštinama Braničevskog okruga ima novozaraženih – u Velikom Gradištu 35, Petrovcu 31, Požarevcu 20, Golupcu 29, Malom Crniću 15, Žabarima osam, Žagubici sedam i Kučevu jedan novi slučaj.

Od početka epidemije do danas od koronavirusa obolelo je više od dve hiljade ljudi u Braničevskom okrugu, preciznije po opštinama: Požarevac 1.411, Petrovac na Mlavi 486, Veliko Gradište 318, Malo Crniće 156, Golubac 158, Žagubica 104, Kučevo 94 i Žabari 61.

Gužve ispred kovid ambulanti postale su uobičajen prizor širom Srbije, posebno u Beogradu. Naša ekipa ih je obilazila proteklih dana, a svaki put smo zatekli redove.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti