18.8 C
Belgrade
nedelja, 28 novembra, 2021

AMBASADI SRBIJE STIGLE PRETEĆE PORUKE: Svakog posebno da ubijem bombom!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ambasadi Srbije u Švajcarskoj na jedan od zvaničnih mejlova upućena je elektronska poruka u kojoj se preti samom diplomatskom predstavništvu zemlje, ali i rukovodstvu naše zemlje.

Ambasador Srbije u Bernu Goran Bradić prijavio je slučaj nadležnim organima i zatražio pojačan nadzor za sva tri diplomatsko-konzularna predstavištva Srbije u Švajcarskoj, u Bernu, Cirihu i Ženevi, potvrđeno je u Ambasadi Srbije.

Takođe, zatražio je i da policija obavesti Ambasadu da li su uspeli da pronađu IP adresu ili mobilni sa kojeg je poslat mejl. Inače, mejl adresa sa koje je stigla pretnja glasi na ime Denis Krasnići.

- Advertisement -

U mejlu koji je poslat sinoć na adresu Ambasade, uz uvredljive poruke sprskom narodu, na nemačkom jeziku, uz brojne gramatičke greške, a koji je naslovljen „Prokleta đubrad, srpski narod“ poručuje se:

„Ako i dalje budete pokušavali da napadate policiju na Jarinju kod Severne Mitrovice i sve dalje negativno, onda ćete videte šta će da se desi i sa kim sada imate posla. … ja ću gledati da u narednih 48 sati pošaljem bombu-pismo koju ću sam napraviti i da Vas u Bernu i vaše pretpostavljene u Beogradu, svakog posebno ubijem bombom, vi ratnički raspoloženi…“.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti