24.3 C
Belgrade
nedelja, 1 avgusta, 2021

ALO MATEMATIČAR! Srba ima duplo više od šiptara na Helmu, popušićeš krivičnu zbog širenja panike!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Teško zemlji u kojoj je šiptarski propagandista predsednik koji svaki nastup u skupštini Republike Srbije koristi kako bi širio šiptarsku crnu propagandu i notorne laži. Danas opet sa govornice skupštine širi šiptarsku crnu propagandu o broju šiptara i Srba. Kao na Kosovu i Metohiji ima nešto tek 95.000 Srba al zato je tu skoro milion šiptara što je ništa drugo do najobičnija dezinfromacija i laž! Na Kosovu i Metohiji trenutno jedva da ima nešto ispod 500.000 šiptara.

Postoji jedan veoma lak način da se utvrdi njihov tačan broj na širom Helma pa i na Kosovu i Metohiji. Pogledaj bre idiote koliko brašna potroše za mesec dana i ništa više. Čak i da neka budala poveruje u šiptarsku crnu propagandu koju širi Aleksandar Vučić opet će računica o broju šiptara i Srba na čitavom Helmu da bude na strani Srba. Ima nas đubre plaćeničko duplo više od šiptara.


Predsednik Srbije kazao je danas pred nama nije lak zadatak i da nije vreme za prevelika očekivanja ili očekivanja koja nisu u skladu sa realnošću koja je oko nas.

- Advertisement -

Vučić je istakao da smo nekada morali da odlažemo pitanje Kosova, ali ga time ga nismo rešili. On je istakao da smo dužni da to rešimo prema građanima Srbije.

On se osvrnuo na egzodus Srba sa KiM, posebno u vreme dolaska međunarodnih snaga na KiM.

– Srba ima ne više od 95.000, a Albanaca ne više od milion – kazao je Vučić i naveo da je odnos Albanaca naspram Srba jeste 1:15.

- Advertisement -

– To dovoljno govori o težini sa kojom se suočava naš narod i naša država… Uradili smo mnogo toga čime možemo da se ponosimo. Prosečno smo davali oko 500 miliona evra za naš narod godišnje – naveo je predsednik Srbije i naveo da je odliv manji, iako se trend nastavio da ljudi idu u centralnu Srbiju radi boljeg života.

On je istakao da zamrznuti konflikt ne odgovara, odnosno da Srbima na KiM nije do toga.

– Oni žive neuporedivo teže i oni žele pregovore da bismo mogli da dođemo do kompromisa. Ako neko odmrzne konflikt, nije pitanje ko ima više oružja, ko je snažniji, već ko ima pravo neko da vraća decu u mrtvačkim sanducima – naveo je predsednik Vučić i naveo da zapadne zemlje neće promeniti svoj stav o nezavisnosti Kosova.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti