„Ne znam ko će u Belu kuću, ali znam da će Bajden biti maknut“

Obavezno pročitajte

Aleks Džouns, najpoznatiji američki desničar, poručio je da će Džo Bajden biti „maknut“ iz kancelarije predsednika „na ovaj ili onaj način“.
Džouns je govorio na skupu podrške odlazećem predsedniku SAD Donaldu Trampu, kada je izabranog predsednika nazvao „hodajućim zombijem“.


Tokom govora na skupu u Vašingtonu, gde su se okupile Trampove pristalice koje smatraju da je aktuelni predsednik pokraden, Džouns je istakao da je Tramp „najbolji predsednik kog je zemlja ikad imala“.

„Nikad nećemo podržati sotonske pedofile, globaliste novog svetskog poretka i njihovog mrtvohodajućeg, oživelog leša Džoa, i nikad ga nećemo priznati. Predsednik Tramp nema nikakve veze s Rusima. Nema dokaza o toj povezanosti. Četiri godine istrage. Što se Bajdenovih i Rusije tiče, ta istraga se otvorila i zatvorila“, poručio je Džouns pa nastavio:

- Advertisement -

„Dakle, ne znam ko će u Belu kuću za 38 dana, ali znam ovo – Bajden je globalista i bićei maknut na ovaj ili onaj način“, kazao je Džouns, prenosi Index.hr.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Lični interesi akademika iznad interesa SRPSKOG NARODA

Jedna od najbitnijih ustanova SRPSKOGA NARODA danas je doživela jedan od najvećih poraza u svojoj istoriji. Danas, baš kada bi...

Još priča na sličnu temu