GLEDAJ ALEKSANDRE, TVOJE ZLATNO DOBA: Besplatni paradajz razdeljen za minut!(VIDEO)

Obavezno pročitajte

Kako je ranije najavljeno i ove srede ispred velikih trgovinskih lanaca u Leskovcu, poljoprivredni proizvođači delili su građanima besplatan paradajz. On je otišao bukvalno u minutu, a žalosno je bilo gledati kako se građani Leskovca bore za svoj besplatni kilogram. Inače, proizvođači su podelili tri tone paradajza.

Proizvođači su formirali i Krizni štab i pozvali lično predsednika Srbije Aleksandra Vučića da prisustvuje „Paradajz fešti“ koja će se uskoro održati u Lebanu.

Predsednik Udruženja poljoprivrednika „Jablanica“ Aleksandar Kostić tvrdi da je lično razgovarao sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem i da je on obećao da će da poseti Leskovac u ponedeljak i da razgovara sa proizvođačima

- Advertisement -

– On mi je obećao da će doći u ponedeljak i razgovarati sa nama. Ono što mi treba da uradimo je da napravimo specifikaciju svih troškova i gubitak koji smo imali zbog niske cene. Obećao mi je da će nam sve gubitke nadoknaditi – tvrdi Kostić.

Reakcije na ovu drugu podelu još su jače nego prošle srede. Kreću se od toga da mnogi podsećaju da su zapravo svi glasali baš za ovu naprednjačku vlast, preko toga da „srpskog seljaka svi gaze, a da će on ustati kada se javnost najmanje nada“.Aleksandar Vučić Foto: ATA Images/Antonio AhelAleksandar Vučić Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Možda su baš Leskovčani otvorili Pandorinu kutiju i ustali u ime višnjara i svih poljoprivrednih proizvođača koji savijenih leđa ćute i čekaju da im neko donese bolje vreme. Može li tako?

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu