ALEKSANDAR VULIN: Moj izbor za direktora BIA dokaz da u Srbiji ne odlučuju stranci

Obavezno pročitajte

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da je njegov izbor za direktora Bezbednosno-informativne agencije dokaz da u Srbiji ne odlučuju stranci.

„Moj izbor za direktora BIA je dokaz da Aleksandar Vučić ne popušta pod pritiscima i da stranci u ovoj zemlji ne odlučuju. Možda je nekom izgledalo da je popustio pred silom i pretnjama, ali Aleksandar Vučić je čovek koji sluša i voli samo Srbiju“, saopštio je Vulin, prenosi Sputnjik.

Možete da me ubijete – za mene je Kosovo i Metohija najveća srpska…

- Advertisement -

Vulin je dodao da predsednik Srbije mesec dana puštao moćne ambasadore i njihove šefove da misle da oni mogu da odlučuju.

„Nadam se da su izvukli pouke. Aleksandar Vučić je slobodni vođa slobodnog naroda i dok on vodi Srbiju i kao predsednik Srbije i kao predsednik svih Srba, stranci odlučivati neće. Ovo je moja poslednja javna izjava, ali zbog predsednika Vučića i zbog Srbije morao sam ovo da kažem, nas vodi slobodan čovek“, naveo je Vulin.

Podsetimo, Vulin je na današnjoj sednici Vlade Srbije imenovan za novog direktora BIA. Pre Vulina na toj funkciji bio je Bratislav Gašić, sadašnji ministar policije.

SourcePolitika

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu