ALEKSANDAR VUČIĆ: Srbija će pobediti! Pobediće!

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je najviše strepeo zbog našeg naroda na Kosovu i Metohiji zbog problema koje im nameću oni koji pokušavaju da otmu što nije njihovo.

„Najviše od svega, strepeo sam zbog našeg naroda na Kosovu i Metohiji i problema koje im gotovo svakodnevno, već decenijama, nameću oni koji pokušavaju da otmu ono što nije njihovo i pogase srpska ognjišta. Srbi sa Kosova i Metohije neće više da trpe taj teror, to svi treba da znaju i da čuju. Zato sam rekao, jasno i glasno, istinu o njihovoj muci, o nemogućem životu i nepostojećoj slobodi. Uradiću sve, šta god je potrebno, da bi se čuo glas Srba.

I nastaviću, uvek i na svakom mestu, da se borim za naš narod i našu zemlju. Srbija će pobediti!“, napisao je predsednik u poruci na društvenim mrežama.

Rezimirajući proteklu sedmicu, Vučić je dodao da smo naučili puno od naših norveških partnera, jačali smo stratešku saradnju sa Kinom, a sa EU smo nastavili put reformi i razvoja.

Vučić je na društvenim mrežama naveo i da smo se radovali zajedno sa dragim nam prijateljima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata njihovom Nacionalnom danu, kao i da je bio ponosan na naše mlade i uspešne ljude u svetu, a da je takođe, bio i ostao, svim srcem uz naše fudbalere.

SourceSputnik

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu