ALEKSANDAR VUČIĆ O NALOGU ZA HAPŠENJE PUTINA: Ode svet, samo da ne bude dosta toga po našoj glavi

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se „puno toga komplikuje“ i da „moramo da izbegnemo da mnogo toga bude po našoj glavi“.

Vučić je ovako prokomentarisao vest o nalogu za hapšenje ruskog predsednika Vladimir Putina zbog ratnih zločina Međunarodnog krivičnog suda u Hagu.

- Advertisement -

„Ode svet, samo da mi ne idemo za njim“, rekao je Vučić, tokom posete Sremskom okrugu, pošto je čitao tu vest i prevodio je sa engleskog.

Kako je rekao, „taman je pomislio da imamo mnogo lepih vesti“ – po onome što je video obilazeći okrug, a „sada vidim da se mnogo toga kompikuje, mi da izbegnemo da dosta toga bude po našoj glavi“, rekao je Vučić.

Vučić je, tokom razgovora sa zaposlenima u vrtiću, zatražio da njegov šef kabineta poruči potpredsedniku Vlade i ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću da za sutra zakaže sednicu Biroa za koordinaciju službi bezbednosti.

Kako je naveo, on neće biti na toj sednici jer će biti u Ohridu gde treba da se sastane s premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem i međunarodnim posrednicima za dijalog između Kosova i Srbije o normalizaciji odnosa.

Source021

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu